Friday, August 17, 2007

Viikko pulkassa

Taas vaikeuksia otsikoiden kanssa. No oli tää sentään parempi kuin viime aikoina viljellyt huh ja iik jne..

Koulussa on ollut mukavaa, inspiroivaa, ihanaa, raskasta, kuumaa, puuduttavaa, riemuisaa. Ei ole unen tulon kanssa ongelmia. Eilen harjoittelin miten ehdin hakemaan lapset tarhasta (viimeistään klo 17). Ihan hyvä että oli kuivaharjoitus, olin tarhan pihassa 17.25... Saa nähdä mitä tästä tulee vai tuleeko mitään. Bussit on perseestä - aamulla kun linjat kulkee järkevästi, matkaan menee 55min, iltapäivällä (ruuhka se on aamullakin hei) menee 1h 45 min. No kai mä jotain keksin. Ilmeisesti kuitenkin useimmiten päästään aikaisemmin, ja täytyy sit vaan ommella nopeammin. Hyvä puoli bussimatkailussa on se, että neulonta-aikaa on mielettömästi. Nautin kun saan ihan rauhassa istuksia, kuunnella musiikkia, neuloa, tai välillä vaan tuijotella vihaisen näköisiä väsyneitä ihmisiä, jotka ei ole sisäistäneet että ruuhkaa ei voi nopeuttaa marisemalla, vaan pitää vaan sopeutua.

Postissa saapui ihana koulun aloitus-ylläri eteläisestä Espoosta. Eiks oo kaunista lankaa! Mä mietin et minkä kokoisen kolmion tästä sais, toisaalta huvittais kyllä tehdä esim Branching out tai Misty garden piiitkänä, ja sitten mätsäävät kämmekkäät tms. En tiä.

Aamuisin mulla on tällainen seurankipeä kaveri. Tulee perässä joka paikkaan! On melko ärsyttävää meikata kun joku tuijottaa ja tuhisee koko ajan :D.

Nyt lapset. Sitten Tehari. Sitten Gordon Ramsay. Ja sitten nukkumaan. Tai ehkä vaan suoraan nukkumaan ;).

2 comments:

villasukka said...

Mulla oli äsken kaksi suihkukaveria - istuivat suihkuverhon takana tai raossa ja maukuivat kilpaa huomiota...

amma said...

Mukava kuulla, että koulu on alkanut mukavasti (ymmärsinhän oikein :)
Lanka on kyllä tosi ihanaa, tosta kun neulot ruuhkassa niin luulis mutrusuut oikiivan ihailevaan hymyyn,niih, paitsi jos ne on kateellisia nelojia...
Aamu seurasta: pahempiakin töllöttäjiä on joskun aikanaan havaittu ;)