Wednesday, August 22, 2007

Ylläri aamukahvipostaus!

Huomenta kaikki murut ja mussukat ja muut lukijat! Lukijoiden määrä kasvaa tasaisesti niin täytyy edes yrittää pitää teistä vähän huolta ;). Taannoin jotkut sai jo vieroitusoireita kun aamupäivitykset muuttui iltapäivään, niin tässä nyt aamukahviseuraa teille!

Aiemmin esitelty merinovyyhti purkautui kolmelle sievälle kerälle ja yhdelle pienelle pallolle. Tätä keriessä (meni muuten ikä+terveys) Jari pyysi jos säästäisin kissalle leikkeihin pallon, kun tuoksui niin lampaalle. No arvaatkaa vaan vollotanko mä joka kerta kun näen ton pikku kerän. Eipä ehtinyt Hetfield sillä leikkiä, ei. Moni muukin asia on ihan outoa. En tiennyt että mulla on niin paljon kissoihin liittyviä maneereja, kuten se, että haistelen koko ajan joka paikassa että haiseeko jossain kissanpissa :D. Tai aamulla ekana katson onko katilla ruokaa, ja kotiin tullessa kuulostelen kömpiikö joku vastaan. Kumpikaan kissoista ei ollut erityisen vastaantulevaisia, mutta tuntuu tosi hassulta kun todellakaan ei kuulu ääntä, eikä ketään tule.

Mjoo, takaisin oikealle radalle.... Merinoista tulossa huivi, sittenkin kolmio. Pitää vaan ensin tehdä joku muu valmiiksi kun ei ole puikkoja... hmph.

Tällainen löytyi kasvimaalta, ihan yllättäen lehtien suojista. Valtava.

***
edellinen kirjoitettu iltasella. Nyt kello on kohta 8 ja olen koululla. Ainoa päivä kun en ottanut sateenvarjoa tai takkia, niin sitten sataa :/. Murphyn laki :D. Työniloa kaikille!

4 comments:

amma said...

kiitos aamukahviseurasta :)

Anu said...

Innostavaa koulupäivää ja myöhästyneitä onnitteluja Joachimille!

AnneM said...

onnea jocsulle tälleen vähän myöhässä ! Lanka näyttää mielenkiintoiselta, jään odottamaan mitä siitä tulee ;D Oletkos muuten messuille tulossa Wanhaan Satamaan?

Katalaiina said...

Ilmoittaudun lukijalsi :) Sinulla on mielenkiintoinen blogi ja hienoja käsitöitä!