Tuesday, August 21, 2007

Joachim 5v

Ajatella että siitä on jo viisi vuotta kun minusta tuli äiti ja meistä perhe!

Aurinko paistaa sankaria simmuun tarhamatkalla. Koska tarha on niin uusi, ei heillä ollut vielä mietittynä mitään synttärijuttuja. Ompelin sitten kruunun sankarille, ja tulossa on samanmoinen myös pinkkinä. Lapset olivat olleet ihastuksissaan tähdistä, ja minä sain kiillotella sädekehää kun olen niin viitseliäs :D. If you´d only know..

Ohje on jostain ottobresta, mutta eipä tuo hankala ole, takana on tarranauha. Ongelmaa oli tukikankaan kanssa, kun eihän neurokankaassa mitään tukihuopia myydä. Laitoin sit vaan kakspuoleista, ja ihan ok se nyt toimii kun ei nuo sakarat ole korkeita.

***
Tänään pakotin lapset ajoissa sisälle, kun alkoi tuntumaan ettei ikinä ehditä tehdä mitään. Aamulla tarhaan ja illalla suoraan pyöräilemään ja pihalle huitelemaan. Leikittiin sit tunti autoilla ja äiti samalla lueskeli ensi kesän muodin aakkosia, joista huomenna puhutaan koulussa (oltiin ma muotimessuilla). Huh kun oon puhki! Vielä huomisen jutut valmiiksi (voi uupumus sentään) ja sitten vajoan sohvalle.

2 comments:

Kate said...

Onnittelut 5-vuotiaalle!

Petra said...

Onnittelut täältäkin - tosi hieno kruunu.

Hmm. ainakin Tampereella Eurokankaassa on tukihuopaa, paria erilaista... (Kahta paksua kiinnisilitettävää - toinen kestää pesua, toinen ei, sekä ohuempaa jonka kiinnittämistä en muista, -kestää pesua)