Tuesday, September 25, 2007

Mitä mielessä liikkuu

Juu ei hirveesti liiku mielessä mitään, ainakaan mitään kovin järkevää saati blogisensuurin läpäisevää ;). Melinda on taaaaaas kipeä. Oikeesti kun on kaksi liki tervettä lasta jotka ei ikinä ole kipeinä, tuntuu ihan paskalta aina kun joku flunssa iskee. Ja sitten luen epilistan meilejä ja vollotan kun valitan ihan tyhjästä. Sentään ovat hengissä. Sentään ovat kotona.

Olin varannut korva-nenä-kurkkulääkärin tälle illalle, mutta eilen jo tarhastakin sanoivat että ei taida tyttö olla ihan ookoo, ja illalla yskä vaan paheni. Hyvin hyvin rikkonaisen yön jälkeen painuttiinkin sitten jo aamusta lääkäriin (thank god for the vakuutus...) ja siellä menikin hyvä tovi. Epäili ensin keuhkokuumetta mikä voi onni sentään saatiin heti suljettua pois. Huomenna röntgen-tulokset ja sitten jatkoille allergia- ja astmalääkärin kanssa. Huokaus. Huomiseks pääsen onneks kouluun mutta torstaina sit taas joudun oleen koko päivän veks. Alkaa tulemaan paniikki kun jakso loppuu ihan just, ja mulla ei oikein paukut riitä edes ajatustoiminnan ylläpitoon.

(klikkaa isommaksi)
Kuvitellaan että kuvissa on numerot 1-16 vasemmalta oikealle, ylhäältä alas. Keskittymiskyky riitti hädintuskin Picasan käyttöön, niin ja photari on xp:n puolella ;).

1-3 Loop-d-loopista. Ihquja. Kakkonen, Fair isle bias on kummitellut mielessä Tikrun mahtavasta toteutuksesta lähtien. Ehkä sitten joskus...
4-5 Gedifran malleja uusimmasta Modasta. Mä sitten tykkään Gedifrasta! Oon aina tykänny, mutta jotenkin viime aikoina vasta sisäistänyt että ne on niiden mallit ku aina jotenkin nousee sieltä seasta. Eikä vähiten noiden mallien takia. Subteksti huraa...
6. palmikkotakki taas. Se vaan on niin. ihana.
7. syksyn väriset kämmekkään syksyn Interweavesta.
8. ihanat kotisukat (nää oon muuten joskus myös tehnyt) Weekend knittingistä
9. tyttö sinä olet tähti ;)
10. syksyn Voguesta, ihan toteuttamiskelpoinen (jos joskus pääsisin pois sukka-asteelta)
11. Nilsonin kenkämainos. Tahtoo noi keskirivin saappaat.
12. tämäkin Loopista. Langatkin odottelee kaapissa.
13. Tää tumppukuva Weekend knittingistä on jotenkin niin lämmin.
14. taas se bias. Mulla on selkeä mallifiksaatio.
15. syksyn Voguesta. Yritin ihan katsella et mitä muuta kivaa siellä olis ku se Silver belle. Mut en oikeastaan edes tiedä onko tää sittenkään kiva.
16. käytiin lääkärireissun jälkeen kirjastosta hakemassa tämä ja tuurilla löytyi muutama muukin kiva romsku. Jos vaikka bussimatkoilla tai jotain...

Ajatukset siis pyörii pitkälti Loop-d-loopissa. Nää nyt oli pikaotannalla räiskittyjä kuvia, on siinä kirjassa monia muitakin ihquja malleja. Ja ne mallit! Ihan niinkuin Gedifrallakin, ja Sirdarin/Sublimen vauvaneuleissa, ja, ja... mistä ne oikein löytää nuo kasvot??Mitäs sitten tekis. Tätä kirjoittaessa Melinda on herännyt itkemään ja yskimään vain neljä kertaa. Huokaus. Jari on Halo3 julkaisubileissä ja huomenna on Dream Theaterin keikka. Pitää ehkä ostaa lohtusuklaata. Voi itku.

6 comments:

thiire said...

Höh, mun kommentti ei näy!
Niin, että mä olen vaan tällainen nynnytaustailijakommentaattori. Mutta että sä olet sankari, kun hoidat koulut ja vielä jaksat huvikseen käsitöitäkin tehdä ja ajatella.
Mä olen vain kotona, enkä saa edes sukkaparia valmihiksi=)

amma said...

Tsemppiä sulle! Ja ei se oo tyhjän valitusta jos itestä tuntuu ett valituttaa. Miks pitäs aina verrata pahimpaan vaihto ehtoon? sillon saa vaikka rämpiä kurjuudessa kun siltä tuntuu-pää asia ettei sinne kurjuuteen jää. Jos joku, niin sinä pärjäät, jos se vaikka ei helppoa tuu olemaankaan! (tämän vuodatuksen tarkoitus oli sit piristää tai muuta positiivista :)

Sanna said...

Jaksuja sulle. Lasten sairastelut ei oo kivoja ja minusta saa ja on oikeus valitella ja surkutella. Omat ongelmat ja "ongelmat" on omia ja siks niin isoja. Eikös se Allu McBealkin jotenkin niin sanonut.

Susanna said...

Thiire, sul on neljä pientä lasta siellä, melko hyvä syy olla nynnytaustailija ;).

Amma, Sanna, kiitos. Mut kyllähän te tiiätte sen tunteen, kun itseä kiukuttaa joku ja sitten lukee toisen tarinaa, kun laps on ollut viikkokaudet sairaalassa ja kaikki menee huonosti, niin tulee sellainen fiilis että mitäs mulla tässä hätänä. Mutta toki jokaisen ongelmat on ihan subjektiivisia, toiset on selviytynyt siitä että käsi katkeaa ja mulle pahinta kipua on ollut joku pikku leikkaushaava :D.

Joo nyt meen kyl nukkumaan.,,

Elli said...

Koita jaksaa, flunssat on syvältä ja vieläkin syvemmältä. nimim. "kolme stanallista viikkoa meilläkin podettu vuoron perään." Sä olet kyllä ihmemimmi kun jaksat koulut sun muut lisäksi, kyllä siinä saakin vähän valittaa. ;) Halipatsuipa!

Toi bias on mullakin kummitellut Tikrun versiosta lähtien...

Marika said...

Jaksamisaaltoja täältäkin päin !! Lapset saa aina aloitettuaan päiväkoti -taipaleen /lomien jälkeen sen tautibuumin mutta kasvaessaan vastustuskyky myös kasvaa. Tiedän ettei se ajatus auta paljoa nyt mutta muista pitää huolta myös itsestäsi !!!