Monday, October 15, 2007

Tyttö tykkää muksuistaan

Voi näitä mun mussukoita, on ne vaan niin... ihanan kamalia.


(klikkaa kuvat isommaksi)

Mun hurmuripoika kera uuden takin joka on ihana, niin ihana että piti koko ajan pitää sisälläkin vaikka kuuma tuli. Kankaat neurosta ja kangastukusta, vetskari Optin. Kaavat Ottobre 1/07 ja kustannuksia takille noin viis euroa.

Neidille hattu. Sopiva lämpöisiin päiviin, kypärämyssyn (joka enää tänä syksynä ei ole typelämyssy, toim.huom..) kerä kylmemmälläkin säällä. Kangas neuron palakorista kivikaudella hankittu, kankaasta tehty tilauksiakin jo sen verran että on kyllä ihan ilmainen baskeri ;). Vuori on nukattua collegea. Ohje Ottobre 4/07. Jos teet saman, tarkista kuminauhan pituus, ainakin pienimmässä koossa aivan liian pitkä. Vaikka lyhensin yli 5cm ei silti toimi niinkuin pitäs..

Nyt päivän tv-annos, iltatee ja hartioiden jumitus neulomalla. Ihanaa kun huomenna pääsee kouluun!

5 comments:

Sanni said...

Ei jumpe 5 eeroa, tommotteesta sais kaupassa maksaa moninkertasen summan. Kaunis on neidin hattukin. Välillä käy melkeen kateeks kun mulla ei tuo ompeluhommeli toimi kuten pitäs sutta tulee urakalla.

Susanna said...

Sanni, kärsivällisyyttä... kyllä sitä on täälläkin heitetty useampia paitoja suoraan siivousräteiksi :D.

Anonymous said...

Mikä on neuro? :)

Riikka said...

Ihania muksuja tosiaan, kuvien perusteella ainakin. Nuo sun työt on kyllä hienoja, osaispa itsekin ommelle, mutta en ole moneen vuoteen uskaltanut oikein koneeseen koskea, verhot ehkä ompelen just ja just.

Susanna said...

anonyymi, (n)eurokangas :D. En mä tiedä mistä on saanut alkunsa että jotkut puhuu siitä noin. Ehkä ne myyjät on niin neuroottisia? :D On sitten tarttunut tämä tapa..

Riikka, thanks!