Thursday, October 18, 2007

Shoppailuhurmos

Vuoden ehkä vastenmielisin tehtävä on talvivaatteiden ja kenkien hankinta. Vastenmielinen, koska niitä tarvitaan niin paljon, niiden pitäis olla hyvälaatuisia, valinnanvaraa on sairaasti, vertaileminen melkein mahdotonta, ja kaiken huipuksi rahaa palaa ihan niin paljon kuin vain voi kuluttaa, ja enemmänkin. Viime talvena yritin päästä halvalla ja helpolla ja lopputulos oli pohjatonta korjaamista, uusien ostamista ja rahanmenoa. Tänä vuonna säästelin jo etukäteen ja päätin luottaa tuttuun ja turvalliseen ja unohtaa kaiken muun. Kaupoissa ravaaminen aiheuttaa nykyään muutenkin epämukavan olon, en halunnut viettää aikaa yhtään enempää kuin oli pakko. Ja sain kerralla kaiken; puvut, hatut, rukkaset, kengät.... Ziisus. Mutta ah mikä onni ja helpotus!
Talvesta löytyy luumu, hattara, vaahtokarkki, sammal, graniitti ja.. öö.. elefantin torahampaan valkoinen? ;D I-HA-NAA!!! Tulis jo sitä lunta.

Naapurin kanssa pyörähdettiin Soukan Menitassa, olin toivonut isoa kasaa edullista Isoveikkaa mutta pah, jäin melkein tyhjin käsin. Novitan langat oli siellä pääsääntöisesti reippaasti kalliimpia kuin muualla, ja oikein muutakaan ei ollut nyt tarjolla. Harmittavaa!

Löytyi sieltä nyt kuitenkin jotain. Valkoiset floricat tahtoo isona olla Branching out, harmaista tulee sormikkaat. Ranskanpastillin värisistä santorineista olen haaveillut siitä asti kun joku teki Ranskanpastillisukat. Kuka se joku oli? Olisin voinut vannoa että Villapallo, ja sitten mietin että Minna. Mut ei... Eipä sillä väliäkään, sinänsä;). Näiden lisäks mukaan lähti erittäin edullista harmaata sukkalankaa, mistä tulee, yllätys, sukkia.

Oh, asiaa ja sanottavaa olis vielä mutta lastenhuoneesta kuuluu sisällissotaa muistuttavia ääniä, ja kuulemma mua kaivataan. Ai miten niin ei ole reilua istua iltaa koneella jos on ensin koko päivän juossut kaupoilla? Voi Jari parka :D:D.

5 comments:

Matroskin said...

Hyvin kiteytetty. Itse retkahdin juuri niihin halpoihin, yhden päivän käytön jälkeen lahkeet olivat riekaleilla. Ihania juttuja täällä blogissa.

Susanna said...

Matroskin, jeps. Pitäs vaan aina muistaa etukäteen varautua tohon menoerään, harvalla on varaa tosta vaan ostaa... Päätin että kevättä varten pitää aloittaa säästäminen jo nyt, vitonenkin kuussa niin olis edes jotain sivussa ;). Kiva että viihdyt blogissani, tää on tällainen sillisalaatti, mutta sitähän se elämä on..

Villapallo said...

Joo, miullahan ne Ranskanpastillisukat on:
täällä

Susanna said...

Pia, jei, mä jo ajattelin että oon ihan dementoitunut. :D

Sirpa said...

Löysin ekan kerran blogisi ja kinnostuin, kirjoitat käsitöista ja elämästä "minun tavalla" eli tätä on helppo lukea. Asiat eivät tietenkään ole juuri samoja , mutta tyyli. Kannustukseksi:hyvä kun otat avun vastaan lapsesi tutkimusten kohdalla. Syyt eivät poistu, mutta oireita voi lievittää kun tiedetään tuen tarve. Oikein paljon voimia! Yritän alkaa seurata blogiasi.