Wednesday, October 24, 2007

Ihan friikki

Sain puoltoista vuotta vanhaan postiin kommentin: "Ööö...Ihan kivoi kuvii...ootko joku ompelu friikki ?" Öö, tuota? Joo-o, ihan friikki, ompelun ja monen muunkin asian suhteen. Toivottavasti kyseessä on positiivissävytteinen friikkiys! Hah. Mielenkiintoista on se että koko kuun aikana ei ollut valmistunut just paljo mitään.

Blogi on ollut vähän telakalla (ainaki viikon eli ikuisuuden) koulujuttujen, lapsijuttujen ja elämäjuttujen takia. Ajatella, teen joskus muutakin kuin neulon tai nörtteilen.

Mun silmälasit ei ole VIELÄKÄÄN tulleet. Jos ne ei tänään ole lootassa saan ehkä hermoromahduksen. Roguen vetskarin sain ostettua mutta päätä vihloo niin lähelle tihrustaminen, että täytyy odotella laseja.

Onko IK:n Holiday-spessu jo tullut Akateemiseen, vaiko kenties mennyt jo? Pakko saada muttei jaksais joka päivä käydä. Eikä kannattais varata, ei..

7 comments:

HeliP said...

Ei ollut Akateemisessa ainakaan eilen aamulla. Melkein vartavasten tein mutkan sen kautta... Ostin sitten kalenterin ensi vuodelle.

Hanna said...

Tulee kuulemma myyntiin tänään, kävin eilen kysymässä. Toivottavasti sitä on vielä iltapäivällä jäljellä...

laura koo said...

Moi. Tänään tuli tekstari, että siellä vartoo taas nimellä varattuna :) Ja VK on kans.

Villapallo said...

jaahas, pitää mies laittaa taas neulelehtiostoksille kun se liikkuu tuolla akateemisen suunalla;-) Kiitos tiedoista, Laura!

Susanna said...

ooh, pitää ehkä huomenna vähän lintsata että ehdin hakemaan.

Rillit tuli! I can see!!!! Hitsi mikä ero, en mä tiennytkään että olin NÄIN sokea :D

laura koo said...

Ja nyt sit kuvaa Susannasta oikeiden prillien kaa, voit vaikka jonkun pipoposeerauksen järkkäillä. Tais sit kun se Rogue on valmis :)

Mullakin olis rillikuume, oliskohan valkoiset pokat hienot..

Anonymous said...

Hei.. ootko tietoinen, että olet valokeilassa?
Tällä sivulla mainostetaan Susannan käsitöitä..
http://www.neulotaan.net/nh/app/index.html

On suora linkki sun sivulle...