Saturday, October 27, 2007

Joulu tulee

oletko valmis? Minä en ainakaan ole. Paitsi henkisesti; en aio tänäkään vuonna ottaa stressiä, lasten lahjat on päätetty, ja joulufiilis on jo valmiina. Pikkuhiljaa kotiin on hiipinyt lisää kynttilöitä ja keittiön kelta/oranssi värimaailma saa väistyä punaisen tieltä. Vielä kun sais tän kaaoksen hallintaan, mutkun ei jotenkin vaan jaksa. Tulee vaan vietettyä aikaa pihalla, ja koulu vie oman osansa myös.

Olen aktiivisesti noudattanut shopping reliefs agony -elämäntapaa, tai miksi sitä nyt sanois. Kivaa oli kuitenki. Stokkalla karsin haluamani lehtikasan näihin kahteen:

Vogue knittingin tajusin sentään selata, ei siinä vaan ollut nyt mulle mitään. Muutenkin aika usein on niin, että tykkään vain niistä very easy, very vogue -ohjeista, ja loput sit..ei. IK sen sijaan on usein loistopakkaus, ja tämäkin lehti oli mieleinen. Viime vuoden holiday-nro oli kooste vanhoista ohjeista enkä sitä ostanut, tässä taas on nyt uusia ohjeita, ja varsinkin sukkaohjeet toteutettavia (sinne vaan, listan hännille..).

Lapset on jo leiponeet ensimmäiset piparit. Ja ne on syötykin ;).
Tänään käytiin kirjamessuilla, kivaa oli hyvässä seurassa, vieläkin kurkku kipeenä kikattamisesta ;). Ostin ainoastaan lapsille kirjoja. Täytyy kyllä sanoa, että halvemmaksi olis varmaan tullut kirjakauppaan meneminen, mutta olihan tuossa se messufiilis; kun suoriutuu hengissä pihalle asti ja saa sanoa lällällää paniikkikohtauksille :D:D.

edith; siirsin kuvat toiseen paikkaan, toivottavasti nyt näkyis...

2 comments:

pohjis said...

Onkohan mun koneessa jotain vikaa, kun kuvia ei näy ollenkaan? :O

Susanna said...

pohjis, näemmä jotain häikkää siellä päässä missä bloggerin kuvat on säilössä. Mullakin näkyi äsken mutta kun latasin uudelleen niin ei enää :(. Jospa se siitä korjaantuis..