Saturday, January 19, 2008

Kankaita

Olen saanut ja ostanut aivan ihania kankaita. Sain myös vihdoin viimein hankittua lisää kakspuoleista tukikangasta, oma stash on edelleen hukassa, vain irtirevittävä on löytynyt...
Tässä Hilcon talvifroteita. Aivan ihania!!! Oon niin rakastunut!!! Käsite "kalliit kankaat" muuttuu varsin suhteelliseksi kun viettää päivät toinen toistaan ihanampien kangaspakkojen keskellä. Mulla on maailman paras työharjoittelupaikka, kaikin puolin. Jos joku hakis lapset voisin tehdä pidempääkin päivää. Ja ajatuskin koulusta tuntuu ihan isolta vitsiltä...

Harmaamusta kukkakangas on kai huonekalu/tms sisustuskangasta. Siitä tulee kassi, ehkä kenties jopa Weekender bag mutta pienempänä. Kukallinen stretchsametti on Hilcon ja siihenkin olen aivan rakastunut. Täytyykin ens viikolla ottaa kuva liikkeen samettihyllystä, sen kanssa voisi mennä vaikka naimisiin.

Ja pienenpieni mainos: Tilkkupuodista saa nykyään myös foe-nauhaa (värejä on valkoinen, musta, pronssinruskea, hopea, kulta). Hinta oli käsittääkseni edullinen mutten nyt muista mitä se maksoi. Foe (fold over elastic) käy erityisen hyvin kestovaippojen ja alusvaatteiden reunojen huolitteluun, sillä voi huolitella myös paidankaulukset, hihansuut ym. Ompelu on helppoa ja nopeampaa kuin esim vinokaitaleen käyttö. Myös vaippafleeceä ja sitä reikäneulosta löytyy. Kuin myös noita ihania tukikankaita mitä eurokankaasta on turha etsiä, ja esim Vliesofix (se kakspuoleinen) maksaa vain 5e metriltä. Bonuksena tapaa mut, ihan livenä, vielä parin viikon ajan!! Osoite on Vieraskuja 3, Espoon keskuksessa. ;)

8 comments:

Jenni said...

Nyt kun olet melkein ammattilainen, kerro mihin käytetään kuminauhaa (n. sentin levyistä), jossa on napinmentävät aukot tietyin välein?

Susanna said...

Jenni, esimerkiksi lasten haalareiden niihin alalenkkeihin mitkä menee kengän alta; ne on kätevä laittaa napeilla kiinni ennemmin ku ommella. Tai sitten vyötärökuminauhana, jos haluaa että nauhan pituutta on helppo säädellä (napit sit vaan sivuille ja niihin kiinnitetään). Mut voi sitä käyttää ihan normaalistikin, on vaan kalliimpaa kuin tavallinen.

Carita said...

Nyt on ihan pakko kysyä, että löytyykö Tilkkupuodista sellaista paksumpaa, kiinnisilitettävää tukikangasta???

Susanna said...

Carita, on siellä mun mielestä. Siellä on monia erilaisia, voin maanantaina tarkistaa mitä löytyy, niin sun ei tarvi tehdä turhaa reissua!

marja said...

Hei
tulisin kyllä sinne,mutta kun se on näin Helsingin keskustassa työskentelevän mielestä ihan jorpakossa.

Miten ne aukioloajat?

Lape said...

Heh heh, ihan kiusallani joka kerta eurokankaassa käydessäni olen kysynyt kaksipuoleista tukikangasta, ja aina myyjät sitä kovasti yrittävät etsiä, eikä "yllätys" löydy. Luvattu on tilata viimeiset kaksi vuotta...
paikallisesta pikkupuodista löyty sit heti kahenlaistakin... kyllä pikku liikkeet on kivoja... löytyy sitä mitä haluu eikä sitä mitä sattuu hyllyssä milloinkin olemaan...luulis että tollanen on ihan perustavaraaa?

Noi hilcon kankaat on kyllä ihanii, harmi että espoo ei oo oikein mistään suunnasta mun matkan varrella...

Susanna said...

Marja, niin onhan se vähän kuusikossa :D. Mutta jos julkisilla tulee, niin espoon asemalta ei kävele kuin viitisen minuuttia sinne. Auki on 10-18 ja lauantaisin 10-14. Mut la mä en ole siellä ;)

Carita sitä paksumpaakin tukikangasta on! 3e metri!

Carita said...

Kiitos Susanna! Täytyy tulla ostamaan ja samalla sinua moikkaamaan!