Monday, March 31, 2008

Fleeceliivi

Pienelle pojalle synttärilahjaksi meni pienen pojan fleeceliivi. Ainakin meidän lasten mielestä päivät, jolloin ulos voi mennä liivi päällä ovat niitä parhaita ;). Jocsu valitsi mallin ja äiti valmisti.
Kaava on uusimmasta Ottobresta ja kankaat fleeceä ja vinonauhat tein itse interlocktrikoosta. Nyt kun on tottunut tasosaumauskoneeseen, alkaa vähän tökkiä toi kaksoisneulan jälki, lähinnä nurjalla. Mut eihän sitä näe muut ku mä... Liivin kanssa tuli sähellettyä vaiks kuin ku jotenki oli kuu väärinpäin tms, mutta ihan kelpo siitä kaiketi tuli.

Askarreltiin korttikin, Jocsun mielestä tästä puuttuu legot ja junat, koska R tykkäis kuulemma niistäkin.

Nyt tää yrittäis tehdä koulutöitä. Mulla on 15 juttua mitä tän viikon aikana pitää tehdä (kuten ompele paita x2 :D), ja laskeskelin että niistä 11 pystyn tekemään kotona, joten päätin säästää kolme tuntia mitä menee matkoihin ja jäin kotiin. Ja aloitin fiksusti blogin päivityksellä! First things first right... No ei, oikeasti aloitin jo seitsemältä ja nyt on kaffetauko :D:D.

3 comments:

Villapallo said...

Ihana liivi! Mutta mistä tuollasia henkareita saa?? Et kai ole itse tehnyt??

TiinaR said...

Hieno liivi!

Susanna said...

Villapallo, henkari on -usko tai älä- Tiimarista!! Aina välillä niitä siellä on, muutaman euron maksaa, ja on myös pinkkinä :D