Thursday, April 03, 2008

Unipussi matkustaa

Tällä kertaa pussinen matkustaa Ruotsiin asti!
Pitäs lopettaa silittämättömien tuotteiden kuvaaminen... Olkoon se sitten vaikka se seuraava askel. Malli on oma, kangas puuvillavelouria ja vuori interlocktrikoota.
Edessä ja takana lentelee perhosia. Kuvan perhosessa vielä jäänteitä merkkaustussista, testin että melkein 3vrk menee täysin puhtaaseen kankaaseen (trikoossa meni viikko...). Perhonen on ihan itse vapaalla kädellä piirretty, vähäks oon ylpeä (kun siis minähän en osaa piirtää):D.
On se niin lutunen, ja kangaskin on niin puspus että melkein tulee vauvakuume muttei sentään ihan.
Vetoketju edessä on ollut suosittu, vielä on testimättä sivulla oleva ketju, kokemuksia puolesta/vastaan? Mua mietityttää se, että lukkohan jää sitten vauvan kainaloon käden alle, eikö se paina? Tai jos laittaa toisinpäin, niin kuinka helppoa on kiinnittäminen yöllä unenpöpperössä?
Kaavaa olen muokkaillut matkan varrella useasti, enää olkaimet on alkuperäiset. Ottobren pussi on aika iso, ja etenkin siirtymä koosta 56/68 -74/86 on huima. Välikoon pussi on tekeillä ;).

***
Viimeiset kaks viikkoa ovat olleet ihan kamalia ja kun vielä on jakson loppu ja työt vaiheessa, oon niiiiin puhki. Kai se tästä taas.

10 comments:

amma said...

Ihana pussukka! Jossain vaiheessa meinasin tätitettävälle moista yrittää, vaan kerkes pahkeinen kasvaa ohi pussi ajan ;)
Tsemppiä ahkerointiin!

NEULOVA ÄITI said...

Ihana on.. kuopukselle haaveilin pussia, kun aina potki peiton pois ja heräsi sitten sen takia öisin..

Pidän mielessä sut ja sun pussit, jos joskus vielä.. :DDDD Joopa joo..

Stella said...

Hieno unipussi perhosta myöden :)

Vanilla said...

Ihana pussi! Paljonko pidät tummoisella pussilla hintaa? Voisin olla kiinnostunut siitä välikoosta.

TiinaR said...

Suloinen!

Meillä on neidillä unipussi käytössä pitkälti toiselle vuodelle ja se oli korvaamaton :)

Ainoliisa said...

Onpas kyllä söpö! Yli puoli vuotta unipussia pojalla käyttäneenä seuraavanlaisia kommentteja: Ehdottomasti kankaiden pitäisi olla pestävää sorttia, ei siis mitään 30 astetta ja hienopesu... ja päivän aikana kuivuminen on myös bonusta. Kun niitä pukluja ja muita vahinkoja tulee... Sinällään vaippavahinkojen pyydystyksessä pussi on oiva, ei mene koko sänky koneeseen. Meillä on nyt toinen pussi, jossa vetoketju sivulla enkä ole huomannut, että painaisi, patja on kuitenkin sen verran pehmeä ja onhan siinä body tms välissä. Haaveilin itse sellaisesta, jossa ketjut olisivat molemmin puolin, niin pienen vauvan silittely onnistuisi helpommin. Ylhäältä alas -vetoketjullinen on varapussina ja kyllä sekin tuntuu toimivan.

Maija said...

Ylhäältä alas -vetoketjua minäkin kannatan. Ei ollut aikoinaan lainkaan sen ongelmallisempaa vetää sitä kiinni kuin normivetskariakaan. Sen sijaan musta tuntui, että keskellä ylhäällä oleva vetoketju oli aina pojan laukaa hankaamassa, poikapolo kun tuppas jotenkin myttääntymään sen unipussinsa sekaan.

Anonymous said...

Pussukka saapui perile ruotsiin ja paketin avaamiseen jälkeen oli kokoushuoneessa huikeita "ihanaa"-kiljahduksia!
Vaikeinta heidän oli uskoa, että "sinunko TYTTÄRESI teki sen IHAN ITSE"
Kiitos vielä tuhannesti!!!
terveisin ylpeä äiti-mummi-jne

Kotirouva said...

Meillä on kaksosilla ollut käytössä kahdet erialaiset unipussit, ekoissa oli sivussa vetskari ja toisissa edessä. Kummankaan kanssa ei ollut mitään ongelmia, sivumallissa oli muuten nepparit olkapäillä, edestä aukeavassa vain se vetskari.

Tytöt on nyt 3v9kk ja edelleen toinen nukkuu joka yö pussissa, joka on ostettu n. 6kk ikäisenä ja jonka koko taisi olla 36kk asti :-) Hyvinhän tuossa on vielä jaloille tilaa, eikä tosiaan lisäpeittoa pahemmin tarvitse.

Tuazophia said...

Vaikka on vanha viesti, kommentoin kuitenkin, ehkä luet...

Meillä on ollut useampia unipusseja ja käytännöllisin on ollut sellainen, jonka vetskari aukeaa edestä alhaalta. Siis, että kiinni ollessa on vetolenksu edessä alhaalla; samanlainen vetoketju kuin takeissa, että auki ollessa vetoketjun puolet irtaantuva toisistaan. Vielä kun yläreunaan jäävän "mötikän" alapuolelle laittaa pehmustetta, niin ei paina, vaikka lapsi kääntyisi mahalleen. Ja ilman mitään neppareita/nappeja olalla. Tällaista pussia ei ole ihan yksinkertaista riisua, joten ainakin isommalla lapsella pysyy paremmin päällä. Tosin ei kaikkien lapset varmaan illalla riisu irti päästessään kaikkea, vaippaa myöten, jos niitä ei ole niitattu kiinni?

Ihana tuo perhoskirjailu!