Sunday, March 23, 2008

Ärrin murrin

Mikä kaikki voikaan mennä mettään.
- Kaavoittelin etunojassa niin innolla, että rintarangan tulehdus äityi taas häiritsemään elämää. Voi kyllä johtua viime päivien neulomisestakin mutta yhtäkaikki perseestä.
- Leikkasin kankaita vaik kuin, ja sitten ei huvittanutkaan ommella. Ompeluinto palasi, ja aloitin ompelemalla tosi ihanat housut jocsulle, kunnes loppumetreillä huomasin että kuminauha on loppu (miten se on edes mahdollista??).
- Purin osiin vanhan paidan ja suunnittelin siitä liivin.Ei löytynyt vetoketjua joten kesken jäi.
- Aloitin ompelemaan Jocsulle fleeceliiviä, töksähti siihen että ei ole vetoketjua eikä Foe-nauhaa
- suunnittelin ja piirsin kaavaa varmaan kaks tuntia yhteen hyshys-juttuun, ja siltikään vuori ei ole sopiva ja kiinnitysläppä on liian lyhyt.
- keksin laittaa Jocsun housuihin kontrastiväriset taskut ja kas yllättäen mulla ei olekaan turkoosia ompelulankaa. (Miksi mulla on kaksi rullaa limenvihreää muttei ollenkaan turkoosia???)
- eilen oli kevät ja tänään talvi. Mielialat heittää sään mukana.
- lapset on pääosin ihania ja suloisia mutta välillä (esim nyt) ihan kakkiaisia. Mikä siinäkin on että vapaapäivinä voi hyvin herätä kuudelta mut tarhapäivinä nukuttas yheksään??
- tulehdus estää periaatteessa neulomisen, tai siis neuloa voi jos jaksaa kärsiä seuraavana päivänä. Mä en jaksa, siispä en neulo.

Plussaa siitä et huomenna mennään luistelemaan sato tai paisto. Pääsiäinen on muutenkin kulunut urheillen; kävellen, pyörällä, futista ja sählyä pelaten ja muuten vaan hilluen. Ja äiti on uppoutunut pilatekseen aamuisin. Eilen otettiin Jiin kanssa isot vauhdit lasten keinussa, ottaa muuten mahanpohjasta... Eilen käytiin myös pelaamassa futista koululla ja jälkkäriksi kuumaa kaakaoo :D. Joka päivä J on valmistanut ihania ruokia ja pöytä on katettu niinku olis juhla. Kaikenkaikkiaan ihana pääsiäinen, mut en ole kyllä saanut mitään aikaiseksi...

1 comment:

Jenni said...

Mulla lentelee kanssa keinuessa perhosia batsanpohjassa. Ei nuorempana vaan... P.s. Luukissa (Oittalla) on myös luontopolkuja joiden varrella pitäisi olla grillikatoksia. Haloist aei ole tietoa, tietäisiköhän joku Suomi24:lla?

http://ptp.hel.fi/ulkoilukartta/