Friday, March 21, 2008

Mario

Kesä tulee joo, muttakun. Mä en koko talvena saanut aikaan itselleni harmaata asustetta, niin oli vaan ihan pakko. Lanka hyppäsi mukaan Kirstikistä yks päivä kun odottelin bussia (vaa-ral-li-nen pysäkki), pohdin muutaman päivän että pitäskö kuitenkin jättää odottamaan ens talvea, mutta inspis vei mennessään eilen polilla istuskellessa. Onneksi olin printannu ohjeen mukaan :D.
Ohje: Jatan ihana Mario-myssy.
lanka: Red Heart Damaris, mikä ihana lanka!!! Iso miinus vaan siitä, että vyötteen mukaan paitaan tarttis 40 kerää, että menis sitten 120e pelkkiin lankoihin...
puikot: 6mm addit, olis voinu olla pienemmätkin mutku ei ollut.
resori jäi liian löysäksi niin tein taakse pari laskosta, ne ei mihkään näy mut sopii sekaan.

Näköjään tullut tavaksi tätä naama vilautella yhtenään. Eipä sillä, anonymiteetti on menetetty jo ajat sitten ainakin jossain määrin :D.
Miksei oo huulipunaa häh?
Eiks oo ihanan näköinen ilma!

Mulla on ompelutäytteinen pääsiäinen, kaivoin kaapista jokaisen kankaanpalan mikä käy Jocsun vaatteisiin, etsin mallit, piirsin ja leikkelin ja mietin ja pyörittelin, ja nyt on sit enää se helpoin osa, eli ompelu jäljellä.

Iloista pääsiäistä kaikille!

3 comments:

Anu said...

Iloista pääsiäistä myös:) Kiva kun sullakin on mukava pääsiäinen eikä pyhäpäiväahdistusta enää kuten joskus:)

Susanna said...

Anu, joo muuten, ei ole enää pyhäpäiväahdistusta!

Helmis said...

Pipo on nätti!

Mä tein RedHeartDamaris colorista puseron noin kokoa 150 cm ja siihen meni mun mielestä 9 kerää. Veikkaan, ettei aikuisenkaan kokoon 40 kerää sentään menis, ehkä puolet riittää?
On muuten pusero pysynyt juniorin käytössä yllättävän hyvänä, vaik onkin pehmoa lankaa.