Sunday, March 09, 2008

Harmaata raitaa

Äiti kävi tuossa päivänä eräänä kylässä ja näki mun keskeneräiset sukat lojumassa, ja tokaisi: "aina sulla vaan on noi kesken, ne on jo blogissaki ollu vaikka kuin kauan esillä keskeneräisinä". Suku on pahin, kiehahti sit jotenkin niin että neuloin, päättelin ja silitin kerralla loppuun. Jari lupautui kuvaamaan, oon yrittänyt saada häntä ymmärtämään miten neulekuvia voisi esim ottaa, ja nyt ehkä yhteistyö sujui suht hyvin. No, nytkin oli yhdessä kuvassa avonainen roskis selän takana jne juttuja mitä miehet vaan ei huomaa..

stripey knee highs
Kiva ku mekon päällinen kutistui pesussa mut vuori ei :/.

stripey knee highs
Sukat on tosi ihanat ja nätit, mutta silmukoita olisi ehkä voinut olla vähemmän. Nyt nää on tällaiset kotisukat, ei puhettakaan että voisi pitää tuollaisissa kengissä oikeasti.
stripey knee highs
Stripey knee highs
ohje: oma, nappasin silmukkamäärät Jatalta eli 88s ja kaventelin summanmutikassa ->56s. Neuloin resorin oikeat silmukat kierrettyinä. Kantapää on, öö, hollantilainen tai ranskalainen, katselin ohjetta Vintage socksista. Ja kärki on samaisen kirjan ohjetta soveltaen tehty pyöreä.
puikot: 2,5
lanka: Novita Nalle

Tosi omppuna oon et sain nämä vihdoista viimein valmiiksi. Jotkut työt vaan kestää. Nalle ei ole mikään lempparisukkalanka kyllä, mutta jos langan nukkaantuvuuden ja väri/solmuvirheet unohtaa, niin hyviä puolia ovat isot kerät ja pieni hinta. Mut täytyy kyllä sanoa että olisin ehkä onnellisempi jos olisin tehnyt nämä vaikka Sisusta, ja yhtä kalliiksi kuitenkin tavallaan tuli, nyt on vaan kasa jämäkeriä kaapissa...

Eilen järkkäilin lankojani kun sain taas hankittua lisää hyviä säilytyslaatikoita, ja kaiken sen inspiraation joukosta pomppasi puikoille uusi työ, ihan varoittamatta. Enkä ollut edes suunnitellut tekeväni sitä! Mut en kerro enempää, jää vielä kesken muuten :D.

11 comments:

Maija said...

Haa, nuohan on kivat vaihtoehdot tavallisille raidoille. Oon tässä pyöritellyt yhtä lankaa eestaas ja alottanut jos jotain palmikkoa mutta perusraita se on joka jyrää! Voisin vaikka koklata.

Jatta said...

Iih :D Missäs omat luuraa, hmm.. Nalle on kyllä.. hyvä mutta huono :D

laura koo said...

Ihanat, ja kaik niin sävy sävyyn.

Tanja said...

Kivat sukat ja ihanat kengät! :D

taru said...

Ihanat!

Anonymous said...

mutta sähän lyhennät vuorin helman muutamassa minuutisaa :) kivat sukat!

Päivi said...

Sukissasi on kiva raidoitus.
Sellasia ne miehet on :D. Oman siippani ottamat kuvat eivät juuri tyydytä. Hän harrastaa valokuvausta ja silti tuntuu, että enimmäkseen väkisin ottaa kuvia, mitä pyydän. Näytin tässä taannoin yhtä blogia esimerkin omaisesti, jos vaikka saisi mallia/ideaa.:)

Anonymous said...

haaaa!
Hyvä että sain sun sisun kuohahtamaan, hienot tuli :)
t Mami

Tiiina said...

Minullakin odottaa raitasukat tekijää... Mietinnässä ovat juuri nuo silmukkamäärät. Jatan 88/55 silmukkaa Nallelle tuntui paljolta. Katsotaan mitä saan aikaiseksi...

Outi said...

Ihanat sukat... voi kun minäkin joskus osaisin tehdä tuollaiset.
Ehkä sit joskus!

Anonymous said...

Ihanat sukat kenkien kera. Ja aivan mainiot kuvat-harmaata betonia ja asfalttia vasten :) Muutenkin - sulla on kivat sivut ja joku muukin on hurahtanut näemmä Ottobre-lehteen...

Terkuin Eliisa Nukkekoti Villa Ellasta