Sunday, April 20, 2008

Nuhanenä höpisee

Tänne rantautui tän vuoden ekatokavaikolmas flunssa, ja korvassakin humisee siihen malliin että liekö lastentauti tulossa. Elän toivossa että lapset ei sairastu, että saisin edes kerran sairastaa ihan rauhassa, minä itse vain. Nenä-ääni on tällä hetkellä mageempi ku Nylon Beatilla ikinä :D.

Tein ekoteon ja uusiokäytin vanhan pyyhkeen ja palan verhoa. Vain vinonauhat on uusia. Ihmeellistä kyllä, kunnollisen keltaisen tai oranssin vinonauhan löytäminen osoittautui mahdottomaksi. Laiskotti, enkä jaksanut tehdä nauhaa itse, niin päädyin vihreään nauhaan. Liikkeessä se tuntui hyvältä ajatukselta, mutta on se kyllä, öh, hieman kirkas... Noin muutenkin nämä on täynnä alkeellisia virheitä ja voisivat hyvin olla ekaluokkalaisen tekemät. Ei pitäs enää tällä levelillä tehdä tuollaisia mokia, mutku...

Olen sinnikkäästi yrittänyt ommella nyt kipeänäkin, mut ei se vaan suju. Olis kahdet housut kuminauhoja vaille valmiina, mutta se tuntuu liian haastavalta nyt.

Jo pieni tovi sitten Kanervan blogista löytyi meemintapainen, hetken mielijohteesta pyysin Kanervaa kertomaan minusta jotakin. Tämä oli aika hauska, osallistuinkin oikeastaan siksi, että me ei tunneta toisiamme, ja on melko mielenkiintoista mitä näin blogin perusteella voi toisesta kertoa.

1. Vastaa nimelläsi ja minä kerron sinusta jotain.

Susanna. Sinua miettiessä minulle nousee mieleen monta asiaa: neuleet, ompelutyöt, kissat, pleikkari ja lapset.

2. Kerron sinulle mikä bändi/elokuva muistuttaa minua sinusta.

Joku aika raju, suorasanainen, kantaa ottava. En osaa mainita nimeltä...
Elokuva. Tuli mieleen Finding Neverland. Se on elokuva, joka ruokkii mielikuvitusta. Antaa luvan kulkea omia teitä, uskoa itseensä. Rohkaisee kokemaan ja näkemään uudestaan mielikuvituksen avulla.

Melkein tulee tippa linssiin :)

3. Keksin jotain yhteistä/samaa intressiä meistä.

Me molemmat ollaan äitejä!

4. Kerron mistä saattaisin kadehtia sinua.

Ompelutaidostasi.

5. Kerron ensimmäisen muistoni sinusta.

Muistan blogistasi valokuvan jossa nukut vauvan/lasten kanssa. Sellainen aika tavallinen, mutta kahdehdittava hetki lapsiperheen arjessa.

6. Kerron sinulle eläimen, josta tulet mieleeni.

Kissa. Eikä se selittelyä kaipaa. Kissa on niitä eläimiä, jotka kulkevat omia teitään.

7. Kysyn sinulta jotain, mitä olen halunnut kysyä.

Ompeletko lapsillesi kaikki vaatteet itse?

Ompelen noin 80% vaatteista itse. Ulkopuvut, sukat, sukkikset, pikkarit ja farkut ostan aina. Tahtoisin tehdä housutkin kaikki itse, mutta H&M:n sammarit maksaa pari kymppiä ja kankaan laatu on ihan eri kuin kangaskaupan kankaan.

Olisin halunnut höpötellä tähän meemiin enemmänkin, mutta jotenkin on nyt aivosolut jumissa... Kolmelle ekalle kommentoijalle teen meemin kunhan tästä tokenen!

Syksystä asti on soittimessa ollut Rammsteinia, Metallicaa, Maija Vilkkumaata, Transvision Vampia (omg!) ja Pinkiä vaihtelevainen setti. Pikkuhiljaa alkoi kyllästyttämään ja teki mieli kevyempää. Viime viikot olen sit kuunnellut Jenni Vartiaisen uutta levyä, mikä yllätti täysin - en olisi uskonut että levyn taso olisi niin hyvä. Suosittelen, ihanaa taustapoppista höystettynä niin syvällisillä sanoilla että menee kylmät väreet välillä.
Iiiihana! :D

*nukkumaan.

3 comments:

Ixu said...

Toi meemi kyllä vaikuttaa mielenkiintoiselta...

taru said...

Mulle!

Marika said...

Juu, mullekin tämä meemi ! Täytynee vain perehtyä miten se toimii.
Jenni kuulostaa ja näyttää hyvältä, milaiktoo!