Monday, April 14, 2008

Hiuslaskoksia

Viime jakson kolmas paita koulun myymälään. Paidassa on hiuslaskoksia edessä, korkea pystykaulus ja pitkät rannekkeet mitkä on tarkoitus pitää ylöspäin taitettuna.
Paita läks arviointiin ilman nappeja, koska siihen piti alunperin tulla nepparit, ja nepittäjäkone söi kankaaseen suuren reiän. Jouduin sit tekemään uusiks koko napituslistan, ei sit enää sen jälkeen juurikaan huvittanut edes nähdä koko paitaa enää. Kuvatkin on niin surkeita että bloggeri ei suostu edes näyttämään tota toista...

***
Jos täällä joku vielä neulomissisältöä toivoo näkevänsä, voin kertoa että aika vähissä on mahikset. Mulla tulee kädet ja rintalasta niin kipeeksi neulomisesta että taitaa toistaiseksi jäädä, eikä kyllä just nyt, näin kesää vasten edes kiinnosta. Jotta saisin lisää täysjärkistä (tai täyskahjoa) seuraa, ajattelin kuitenkin pitkästä pitkästä aikaa aktivoitua ja aion kahvitella huomenna Sello-miitissä ;).

***
Unipusseista: vuorellinen, vetoketjullinen pussi maksaa 40€ (puuvillavelour + puuvillatrikoo), tulossa runsaasti kokoja ja kangasvaihtoehtoja, mm bambuvelour.

5 comments:

Kristel said...

Hei, kivaa, sitten toivottavasti huomenna nähdään!

Anonymous said...

Hienoa, nähdään huomenna (oho, taitaa olla tänään - pitäis varmaan mennä nukkumaan...). Mulla on luennot keskustassa melkein kuuteen, mutta menen sieltä suoraan Selloon.

Anonymous said...

MUTTA TOI PUSERO ON IHANA SILTI!!!

Ahaa, olet siis ti ompelukerhossa :)
Entäs KE, oletko pi-la-tek-ses-sa vai tulisinko käymään?
t Mummi

.k said...

Mie voisin ottaa sulta ompelutukiopetust :)

Susanna said...

.k pistä meiliä vaan, kyl mä tukiopetan :D.

Kristel, Hestia, oli ihana nähdä eilen!

Äiti, kiits, pidä hauskaa tänään lasten kanssa! pus!