Sunday, April 13, 2008

Kitty in action

Melinda näki kun kirjoitin nimilappua paitaan, toi kameran ja sanoi että tahtoo ottaa kuvia kun se kerran on valmis :D.
Kuva on jopa suunnilleen suorassa ja keskellä!
Paidan kaava on muistaakseni ottobre 4/07 (se kahvipannupaita), varsin reilukokoinen mutta ehdottomasti hyvänmallinen ja riittävän pitkä, käy hyvin mekon asemesta välillä :D.
Kangas on uskomattoman halvalla (3e/metri) ostettua trikoota, laadultaan niin hyvää, että jos Eurokankaan normaalivalikoiman trikoo olisi tätä, maksaisin siitä ilomielin sen kympin metriltä. Itselle muistiin kuitenkin, että jatkossa kankaita max 2m per väri, alkaa tulla korvista tämä marjapuuro, kun näitä on noin triljoona.
Niskaan meni brodyyrinauhaa peittelemään kauneusvirhettä ;). Mikä siinä onkin niin vaikeaa tehdä toi liitos siististi...

ostoslistalle solvykalvo, kaksoisneula, revittävä, silitettävä ja kakspuoleinen tukikangas. Miksi kaikki loppuu samaan aikaan?? Tietääkö joku saako Solvykalvoa Helsingistä jostain?

9 comments:

Outi said...

Ihailin tuota tikkausta kaula-aukossa..... ihan kuin tehtaassa tehty! Oletpa taitava ompelija! tv. nimim. ompelutaidoissa onneton tumpelo

Susanna said...

*sädekehä kirkastuu* kiitos Outi! Kaksoisneula ja pitkä tikki, siinä salaisuus ;). Tosin nyt kun on käyttänyt teollisuuskoneita, häirii tuo nurjan puolen reuna, mut kaikkee ei vaan voi saada :D.

AnneM said...

wautsi! On tullut harjoiteltua ompelua eilen ja tänään itsekin,mutta ei mitään noin hienoa.... pojan sammakkopaitakin on ´hauska!!

Merith said...

Voisko sitä kangasta lyödä pesukonevärin kanssa samoille treffeille, jos alkaa väri kyllästyttää. Paita on kyllä ylisöpö:)

mursuliina said...

solvykalvo kuuluu ainakin meillä täällä lahdessa työpaikkani valikoimiin (madeiran versio), joten sitä pitäs saada myös helsingin myymälöistä (tilkkutalo kotipuoti, idees mannerheimintiellä ja sit oli viel jotai, mut en muista :D).

miten se onkin, että kun haluis kunnon laadukasta trikoota, ei taho löytyä. pitää vaan hamstrata, kun joskus sattumalta löytyy. herttanen paita :D ja ihan supersiisti tosiaan toi kaula-aukon tikkaus.

Susanna said...

Merith, voishan sitä... jos jaksais :D. Toisaalta värjääminen nostaa kankaan hinnan myös aika ylös.

Mursuliina, kiitos, täytyypä käydä kysymässä!

Anonymous said...

mistä saa tuollaista trikoota? :)

Susanna said...

nimetön, ostin tätä eurokankaasta jo ajat sitten. Vastaavanlaista saa kangastukku.comista ainakin, värivalikoima vaan vaihtelee.

merja said...

Aivan ihana kitty-paita! Olet kyllä onnistunut tämän paidan kanssa :) Meidän neidillä oli joskus pienempänä myös tuollainen helmasta leveämpi malli, joka sopi hyvin trikoiden kanssa pidettäväksi - parasta siinä paidassa taisi neidin mielestä olla liehuva helma :)