Friday, June 13, 2008

Uus tukka

On jo iät ajat pitänyt hankkia uus look, sitä hidastaa vaan se että mä vihaan kampaajia. Pitäis saada samaan hintaan viiden minuutin tutustuminen kampaajan kanssa, että tietäis uskaltaako sitä päästää lähelle. Ongelmansa kullakin.
Vähän väliä oon nähnyt sellaisia hiuksia mitkä tahdon, mut nyt etsimällä etsiessä olikin vaikeeta. No ainakin mulla on samanmalliset kasvot kuin näillä kaunottarilla, niin ihan metsään ei ehkä mene.. Mulla on suunnilleen yhtä paljon hiuksia ku Katherinella (vasemmalla), et jotain tollasta siitä varmaan tulee. Vähän vaan pidempi, ja kilttityttöpäivinä (jos niitä vielä joskus on) voi kiharrella kuten Jenniferillä tuossa keskellä. Uh.

Mitäs muuta, kesä jo vaikka kuin pitkällä mutta ei kyllä ihan siltä tunnu. Ei ole enää niinkuin ennen. Nyt kun lapset ei enää vaadi 24h huomiota, sen jotenkin huomaa millainen tyhjiö on muodostunut. Ympärillä on vaan ihmisiä jotka ei tee mitään ilman syytä; kauppaan mennään jos ketsuppi on loppu, Helsinkiin mennään vain jos on pakko (kun eihän siellä ole niitä parkkipaikkojakaan), baariin ei mennä tai jos mennään vedetään lähiöpleksit (*puistatus*), vaatteet tilataan netistä kun ikinä ei ehdi minnekään, eikä ole rahaakaan ja selloon on vaikea ajaa (tsiisus. onneksi bussi sentään menee oven eteen) ja Helsinkiin ei vaan voi mennä (ne parkkipaikat taas). Miksei vaan voisi joskus mennä ihan muuten vaan kahville, ilman että pitää kirota sataan kertaan miten kallista se kahvi on jne jne. Ja sitten kun on ne pari ihanaa ihmistä (joo Rose sä oot yksi niistä, *hali*) niin aina on vaan niin kiire, siis myös mulla, aikataulujen yhteensovittaminen tuntuu joskus mahdottomalta. Huokaus!! Ja mä kun kaipaisin sitä että mennään pyörimään minne vaan ilman mitään syytä, hyvää seuraa, ehkä siiderii ja relax.

Tiks. Joo mä meen takas töihin. Lapset menee tänään mummille yöksi!!! Jei!!!

12 comments:

Mari said...

Yyyy, tää ei lohduta yyyhtään... mut musta tuntu just tolta ku piltit oli pieniä; ja nyt ku pienempiki on 10 ni ohoh, aikaa on enemmän! oikeesti! Ja voi jopa jättää lapset kotio ja kävästä jossain (no emmä yöllä tarkota, mut alkuillasta vaiks).

Et joo, tos vaiheessa se aika pitää ottaa tai sitä ei oo ikinä; mut kyl se muutaman vuoden päästä helpottaa! (ja se kitinä et ei voi mennä ku ei saa parkkipaikkaa, on NIIIIN typerää. Parkkihalliin hus. Tai bussiin!)

Outi said...

Heh. Tuo kuullostaa siltä, että vanhenee =) Niin on käynyt täälläkin, jos yhtään helpottaa. Lapsukainen on jo lentänyt pesästä ja mitään ei kehtaa enää tehdä, ellei ole pakko! Siitä huolimatta, oikein mukavaa viikonloppua!

Anonymous said...

Olen käynyt Soukan La Femmessä Maisalla ja olen ollut aivan sikatyytyväinen useita vuosia. Sitä ennen vaihdoin jatkuvasti kampaajia. Kävimme muuten sun kangaskaupassa tänään päiväpeitto-ostoksilla. Kone p-kele sumppasi langan, pitänee kohta säädellä sitä. Toivottavasti saan peiton ommeltua tänään, muuten menee hermo. Mukavaa lomailtaa blogin pitäjälle:)

Susanna said...

Mari, eniten se ongelma tässä on, että mulla on niin eri intressit kuin mun ystäväpiirillä. Ei mua kiinnosta tippaakaan keski-ikäistyä ja lopettaa elämää, mut paha sitä on yksin mihkää mennä..

Outi, miksei kehtaa?? Mä en ymmärrä. Pitäisi nauttia siitä ajasta mitä on. Tietysti jokainen tavallaan, ja kyllä mäkin nautin kotona olosta ja pihalla pyörimisestä, mutta että aina ja iankaikkisesti. Ja se, että jymähdetään, käydään vain tietyssä kaupassa, tiettynä päivänä, jos oikein irrotellaan niin viedään lapset heselle, ei ikinä koskaan käydä missään muuten vaan jne jne. argh!

Nimetön, toivottavasti saitte kivat kankaat ;). Niin ja jotta kukaan ei ymmärrä väärin, se ei ole mun kangaskauppa, mä oon vaan hangaround :D. Ensin fag hag ja nyt fabric hag?? *lol*

Jenni said...

"Ja se, että jymähdetään, käydään vain tietyssä kaupassa, tiettynä päivänä, jos oikein irrotellaan niin viedään lapset heselle"

*reps* Me käydään maanataisin ja perjantaisin Sellon Prismassa ja joskus repäistään ja käydään Hesessä :D Paitsi että nyt tiistaina käytiin Chico's:ssa...

Saa nauraa :D Mukavaa viikonloppua, oletko menossa KIPpaamaan? Mulla on vielä harkinnassa, riippuu vähän säästäkin.

P.s. Kivannäköinen tukka tulossa!

Susanna said...

Jenni, juu noinhan se menee ;). Mut sulla on muutakin elämää niin saat anteeks :D:D. Mulla on mennyt kippailut nyt vähän ohi, en muistanu koko juttua... koska on seuraava Sellomiitti?

Anonymous said...

Sellomiitti? Kuulostaa painonpudotuskerholta. Mitä teit perjantai-iltana?

Susanna said...

LOL! Ei tosiaankaan pudoteta painoa!! Päinvastoin kenties. neulojien tapaaminen Sellossa, kahvila Buffossa. kerran kuussa enkä mä koskaan muista et milloin. Vika tiistai ehkä? :D. No siis lähinnä höpötetään ja kikatetaan. Ja aktiiviset (eli kaikki paitsi minä) neuloo tai suunnittelee neulovansa :D. Tuu sinne joskus? Mä join perjantaina paljon viiniä. Ja nyt sitten kärsin siitä...

Anonymous said...

Kiitos kutsusta:) Voisin tullakin. Tosin viimeisin työ on villapaita (kylläkin ihan vaativa malli) 1.5 vuotta sitten. Palataan tähän.

Susanna said...

;) meili löytyy tosta ylänurkasta

Kati E said...

Mulla on ihana kampaaja, se on Leppävaarassa. Mene sille? :))

Ja joop. Toi sun kuvaamasi kuulostaa parilta mun tuntemalta ihmiseltä. Ehkä tosiaan eri intressit, tai sitten ihan liian tiukalle viritetty talous? Eikä se helpota kun lainan korot nousee.

Susanna said...

Katie, ihanaa kun sä oot back, ees välillä :D. Mä meen nyt Sellon hairstoreen ku on lahjakortti sinne. Tuutko huomen tapaamiseen?