Saturday, June 14, 2008

Huh kun on hutera olo. Mun puolesta lapset olisivat voineet olla mummolassa toisenkin yön, mutta mummi oli hieman eri mieltä. Kullannuput olivat hiipineet yläkertaan neljältä yöllä ja herättäneet mummin leikkimään :D:D. Oli kyllä ihanaa mutta myös outoa olla kotona, täällä on niin hiljaista ilman lapsia! Meillä on huomenna vuosipäivä (7 vuotta ekoista treffeistä OMG) ja sitä sitten juhlittiin ja juotiin ihan liikaa, katsottiin aliasta ja höpötettiin vaikka mistä, vakavistakin. On tää aikamoista eloa ollut seitsemän vuotta!
Jocsun paita sai kissakuvan kun viimein onnistuin löytämään kadoksissa olleen kankaan. Tilkkupuodissa on muuten uudenlaista vliesofixia (siis sitä kakspuoleista), paljon edullisempaa kuin Vlieselinen vastaava. Tää on metrin levyinen rulla ja metrihinta on vain 8e (Vlieselinen maksoi jotain 5-6e ja leveys oli vain 50cm). Mun mielestä tämä uudempi myös pysyy paremmin kiinni paperissaan, helppo leikata ja piirtää.
On noi vaan veikeä kaksikko.
Tein muuten viime viikolla Tilkkupuodin blogiin kännykkäpussin ohjeen. Siinä on kuva ja selitetty sitä miten niitä pussukan pohjia voi tehdä!! En ole ehtinyt ommella enempää erikokoisia, mut eiköhän se tolla avaudu.

Sellaista. Mä jatkan väsynyttä seinän tuijottelua :D.

3 comments:

Iinu said...

Moikka Susanna!

Kerro mulle, mitä paperia käytät, kun siirrät kuvioita silityskynän avulla?
Ei se kaavapaperi ainaskaan toiminut, vaikka niin luulin. Pitääkö se olla jotain siihen tarkoitukseen tehtyä kerrassan?

Kiva kissapaita ja kivat tenavat sinulla noissa kuvissa:o)

Mari said...

Ih, mulla on ihan vähän tota kissakangasta vihreenä. Arvaa onko harmittanu sata kertaa, miksen ostanu sitä aikoinaan kymmenen metriä! Snif. On se vaan kiva kangas.

Mari said...

noni, olipa tyylikäs kommentti. PIti sanoo kans et hyvännäköset vaatteet sun lapsilla ;-D