Thursday, July 03, 2008

Kuulumisia

Muutama kuva Tukholman reissulta. Vietettiin päivä Junibackenissa, mikä oli aivan upea paikka, mukavaa oli takuulla koko rahan edestä. Harmillista että satujunassa ei saanut valokuvata, pienoismaailma oli käsittämättömän hieno.
Taistelutoverit matkalla reissuun ;).
Mitä kuvassa? Löytyykö kissa? Entäs poika?
Junibackenissa tehtiin kasvomaalauksia (ilmaiseksi, mikä tuntui aivan käsittämättömältä!). Ei mun mielestä tarttis ihan näin suurimuotoisesti maalata, kun ei niistä väreistä kuitenkaan aina tiiä.. tämäkin luomus pestiin pois vartin päästä kun kutitti. Thank god sentään irtosi ihan vedellä.

Tänä vuonna molemmat lapset nukkuivat yläsängyissä, ilmassa leijailee pieni taistelun uhka; kuka onkaan yläsängyn valtias kunhan joku sängyn meille asti kuskaisi.. Ikea lähellä, sänky kaukana ;).


Sellaista. En nyt enempiä matkakuvia esittele, kun kaikesta huolimatta tämä kuitenkaan ei ole mikään perheblogi. No ei ole.

Mutta katsokaa mitä kummallista tapahtui Nöykkiksessä eilen!!! Keskellä katua! Ja bussissa! Didn´t see this coming... Sormet ristissä että pääsen joskus ensimmäisiä senttejä pidemmälle :D:D.
Merinovilla meets silver addis ;).

**
Noin muutoin onkin varsin surkeahko olo. Melkein ok muttei sitten kuitenkaan. Vähän niinkuin huimais koko ajan. Eilen kokeilin kenkiä missä oli 10cm kiilakorko, meinas taju lähteä ku jouduin niin korkealle. Ihan outoa. Ja kun mun pääkoppa on kuin lääkärikirja automaattisella find-toiminnolla, niiiin.... Paska fiilis ja väsyttää. Huomenna biitsille. Tai lääkäriin. Tai biitsille.

10 comments:

Lankavuori said...

Junibacken on kyllä hieno paikka; se satujuna lumosi ainakin minut ihan totaalisesti! Toissakesänä siellä kävimme ja vieläkin lapset muistelevat satujunan maisemia.

Susanna said...

Joo se juna oli mieletön! Erityisesti Peukaloisen kodin suunnattoman suuri rotta on ollut meillä puheenaiheena tiiviisti :D

-maria- said...

Kuinkas pahasti tupaten täynnä Junibacken oli näin heinäkuussa? Uskaltaako sekaan mennä, vai hukkuvatko lapset väkijoukkoon sekunnissa?

Koitahan saada itsesi mieluummin sinne biitsille kuin lekurille huomenna! :)

Iinu said...

Ihana tuo pallomeri-kuva:o)

Susanna said...

Maria, oli siellä ihmisiä, mutta ei mulla missään vaiheessa ollut sellaista tungos-oloa. Ja minähän saan ahdistuskohtauksia tungoksissa että ihan hyvin meni :D. Hyvin siellä on tilaa pyöriä, kauppa taisi olla se missä suurimmat ruuhkat oli. Me mentiin satamasta bussilla ja käveltiin takaisin, en ollut tajunnutkaan miten lähellä satamaa oltiin.

Kanerva said...

Yhdet tutut tekee kerrossängyn kanssa niin, että aina lakanoiden vaihdon yhteydessä nukkumapaikka vaihtuu.

Junibacken olisi kyllä näkemisen arvoinen paikka. Pitää kuitenkin odottaa, että Haitula kasvaa vähän isommaksi ennen kuin mennään sinne.

Susanna said...

Kanerva, tuohan on mitä mainioin idea!

-maria- said...

Kiitos tiedosta, Susanna! Suunnittelemme retkeä Tukholmaan yhdessä isovanhempien kanssa. Lasten ukki haluaa nähdä ainakin Wasa-laivan, ja sehän on ihan siinä Junibackenin vieressä. Voi olla, ettemme saa lapsia takaisin kotimatkalle käymättä Pepin luona... ehkäpä sinne siis uskaltaa näin kesälläkin mennä :) (Aikaisemmin olemme olleet talvella vain)

JennyF said...

Junibacken ON kiva paikka, kävimme pari vuotta sitten. Mä en onneksi tiennyt, ettei satujunassa saa kuvata ja räpsin kyllä kuvia...hehee...

minnap said...

Tutun näköinen paikka, oltiin keväällä koko perhe Junibackenissa, hieno paikka ja niin samanlaisia kuvia, kun meilläkin.