Friday, July 04, 2008

Voi ahdistus

Mä sitten vihaan vaatteita. Juhlia. Pukeutumista. Vaatteita ylipäätään. Ja vaatekauppoja. Vaatteet ja pukeutuminen ja ompeleminen ja sovittaminen on ihanaa vain silloin kun minä en ole se kohde. Oikeasti tykkäisin mut joku tökkii ja mikään ei näytä hyvältä ja ARGH!!! Toisista ihmisistä tiedän heti vaistomaisesti mikä heille sopii tai mikä ei, mutta peiliin katsoessa have no clue. Hyvä kirjoitus aiheesta täällä. Ollapa Bette Porter, draamalla tahi ilman.
Miksen mä nykyään enää löydä sellaisia kuvia kuin etsin??? *ttu! No tämä meni lähimmäks sitä mitä tahtoisin, lisää ihkuja Jennifer-kuvia täällä. Voi masennus!!!

Ei päästy biitsillekään tänään. Enkä mennyt lääkäriinkään kun totesin että hoitoon pääsee kuitenkin nopeammin ambulanssilla kuin jonottamalla ;).

Mä meen nyt hyperventiloimaan sohvalle kera siiderin ja teho-osaston.

2 comments:

ujosiili said...

Niin tuttua! Rakastan vaatteita, kauniita vaatteita, sieviä vaatteita, hassuja vaatteita. Mutta se omien vaatteiden löytäminen... Voihan kärsimys.

Taru said...

Mä olen kyllä iloinen tuosta kalorilaskurista ja tästä muodista, että paidat levenee alaspäin ja peittää nelinkertaisen vauvamahan :)

Halei!