Tuesday, July 22, 2008

Kuvajaisia

Heinäkuu on ehkä tylsin kuukausi!!! Miten voikin olla niiiin hiljaista. Irl ihmiset ei ehdi nähdä tai jotku ei ehdi edes viesteihin vastata. Nettikin kumisee tyhjyyttään, varmaan omatki aivot on jotenkin off-asennossa. No huomenna sentään pääsemme retkelle kauas Keravan rajan tuntumaan.

Noo, kun näemmä on se ja sama mitä kirjoitan tai kirjoitanko niin kirjoitan sit mitä sattuu. Piristää sit edes äiteen päivää kun purjehdus on vissiin nykyään niiiin tylsää, että pitää ihan surffata välillä ;) PUS!
Naantalista löytyi bussi sivukujalta. Hymyilytti.
Takuuvarma kesälomalaisen säästökikka, yhden tripin hinnalla mehut koko perheelle, ja reiät purkkiin saa kätevästi neulepuikolla ;).
Keittiön ikkunaan lensi västäräkki, joka vietti pari tuntia pökerryksissä raparperin alla, ja zippaili sitten hissuksiin oreganon kupeeseen ja lensi sitten pois. Onneks ei kuollut, olisi ollut kamalaa ku lapsetkin tämän näki. Tästä päästiin taas kivasti aiheeseen "kuolee->haudataan->taivaaseen; mutta miten sinne taivaaseen pääsee???".
Puistosta bongattiin kivat lelut. Tosin polkuautot voitti aika pian.
Kivilläkin oli kiva hypellä.

Tänään on ollut kotipäivä, pihailua, raivoisaa siivoamista ja sen sellaista. Kyllä mä vaan olen niiiiiiin onnellinen että mun elämässä on nykyään myös jotain muuta kuin tämä. Melkein jo ahdistaa kun mun olemisella ei ole jotain selkeää funktiota, mutta on silti ihanaa pelailla ja leikkiä lasten kanssa. Nyt nukkuun, että jaksaa lähteä sinne kauas het aamusta.

14 comments:

Anonymous said...

No eihän sinne taivaaseen mennä ennenku se Jeesus viimeisenä päivänä tulee mullan alta herätteleen. Yleinen höpötys taivaaseen menosta heti kuoleman jälkeen on outo juttu. Ei olla varmaan oltu korvat kuulolla uskontotunneilla.;) Terveisin elina.

Susanna said...

Elina, nippelitiedolla ei tee yhtään mitään kun yrittää selittää asiaa neljä veelle... Menee vaan pahemmin sekaisin. Olisi kiva kuulla miten nämä asiat oikeasti selitetään lapsille esim pyhäkoulussa.

aura said...

Itse asiassa Raamatussa löytyy kumpaakin, sekä heti kuoltua taivaaseen (Luukkaan evankeliumissa ristillä) että vasta Jeesuksen palatessa. Mutta joo, heinäkuu, vaikka muuten onkin ihana kuukausi, on aika hiljainen. "Kaikki" on lomilla.

Anonymous said...

Eikö meidän uskontunnustuksen lopussa sanota: tulee tuomitsemaan niin eläviä kuin kuolleita. On muuten aika uskomaton tarina. Tuntuu että homman olisi voinut tehdä ilman oman poikansa kiusaamistakin. Eikö ne synnit olis voinu sovittaa ihan vaan puhumalla eikä moisella verenvuodatuksella. Yritä nyt selittää tämmöstä pienille lapsille. Inka.

Mari said...

Toi mehupurkkijuttu on ihan posketon.

Susanna said...

Juup vaikeaa on selittää, varsinkin kun ei itsellä, kirkkoon kuulumattomalla "johonkin" uskovalla, ole oikein noi perusasiat muistissa kunnolla... No eiköhän se oppi viimeistään koulussa sitten tule.

Mari, hyvällä tavalla posketon vai ihan kaheli? ;)

Taru said...

Miks mä en ole ikinä kekskinyt tuota mehujuttua! En IKINÄ! Juku! Arvaa harmittaaks ja matkitaanko tästä lähin ...

Ja anonyymeille tiedoks,että taivaaseen mennään tikapuita pitkin.

Susanna said...

Taru, en mäkään ollut keksinyt, Jari oli nähny kaupungilla ku jotku oli näin juonut. Mut niillä oli pillit vaan siinä suuaukossa, tylsää, eikä edes toimi ku pillit uppoo melkoisen herkästi ;). Arvaas muuten laulettiinko tota tikapuuta pitkin taivaaseen -laulua koko matka steissiltä kotiin asti, meni hermo kyllä ihan kokonaan :D

Pirjo-Riitta said...

Meillä ei tuo mehupurkkijuttu onnistuisi. Heti oltais kateellisia, että toi joi varmasti enemmän kuin mä.. ;o)

Susanna said...

Pirjo-Riitta, pitää vaan olla tarpeeks mehua mukana ;). Meillä meinas tulla kränää lähinnä pillien väreistä ku kaikki olis tahtoneet pinkin :D

Taina said...

Kyselit peitetikkisaumurista ja onhan se aivan ykkönen trikoovaatteiden kanssa. On vaan niin järkyttävän vähällä käytöllä nykyään, että ei voi muuta sanoa kuin että hävettää. Muistaakseni se toimi ihan hyvin ;-)

Paksuun fleeceen se ei pysytynyt (kauheasti hyppytikkejä), mutta ohuemmat trikoot on kyllä ommellut suosiolla. Kahden koneen (erillinen saumuri ja peitetikkisaumuri) ratkaisuun olen ollut ihan tyytyväinen, pitäis vaan olla paljon enemmän lankoja, että riittäis joka masiinan eikä tarttis välillä vaihdella. Voin vain kuivitella kuinka paljon ottais päähän vaihtaa samurista sitö peitetikkiominaisuutta päälle...

Sarppi said...

Sain jonkin sortin blogipalkintohaasteen, mutta kiertoviestimeemejä arvostamattomana ihmisenä en oikein jaksanut lisätä niitä kuvia ja sääntöjä sivuilleni. Ilmoitan nyt kuitenkin kainosti, että blogiasi on hienoa seurata ja sulla on mielenkiintoinen elämä ja teet vieläpä kauniita vaatteita käsin. Että niinku palkintoa sinne. Jos haluat sellasen merkin tänne niin sen voi käydä hakemassa mun blogin linkistä edelliseen palkitsijaan :)

Kiitos kaikesta!

Anonymous said...

Terveiset mereltä koko teidän perheelle ja varsinkin mummin kullannupuille. Puzzzzz. Nyt ollaan nauvossa, vielä jatkuu helteet. Vkl alkaa hidas siirtyminen itään, nähtävästi myös vesisateessa, grrr. Lisää kuvia pikkuisista!

Silkkivilla said...

hih, näppärä ja hauska pillimehu :)