Saturday, August 02, 2008

Ompelulinkkejä

Mä olen ollut tooodella huono tutustumaan uusiin blogeihin. Neulerintamaa laitoin kuntoon jo joskus aiemmin, mutta nyt voisi taas käydä uusien listaa läpi... Varmin tapa saada mut lukijaksi on jättää kommentti ;) mun surffailu on hyvin uskollista tietyille sivuille, ei vaan ehdi/jaksa/huvita hyppiä sivuraiteilla.

Joku aika sitten kävin läpi Suzical´s collection of sewing blogs -listan (hitto mikä homma!) ja sieltä löytyi muutamia helmiä, kannattaa käydä katsomassa!

Melindan taidonnäyte ;)

Maailman ehkä kivoimmat ja eniten mun suosikkisivut noin niiko ompelurintamalla:

Hello my name is Heather
Heather Baileyn blogi. Ihania raikkaita värejä (sanoo hän joka käyttää vain mustaa), kivoja juttuja, käsittämättömän aikaansaava, ja aivan upean hienosti tehdyt ja loppuun asti mietityt kaavat, ohjeet jne.Lisäksi Heather on todella kaunis, mikä tietysti on The Most Important Factor jos tässä blogissa tahtoo saada itselleen maininnan :D. Samoin kuin Domestic Divan kanssa, mulla meni hetki tajuta että nämä leidit ovat oikeasti ihan ammattilaisia. Suomesta puuttuu täysin tällainen kulttuuri, että panostettaisiin myös siihen mitä netissä näkyy, nämä naiset panostavat siihenkin mitä heidän työhuoneissaan näkyy. Fantastic.

The Domestic Diva
I´m speechless. Tähän blogiin kannattaa syventyä etenkin jos suunnittelijan työt kiinnostaa. Paljon mielenkiintoista juttua esim malliston kankaiden valinnasta ym. Piiitkä linkkilista erilaisiin ompelu-tutoriaaleihin ja myös muihin ompelublogeihin. Ja tsekkaa mikä ompeluhuone!!

Sugar City Journal
Lähinnä lastenvaatteita ja perhejuttuja mutta ihania sellaisia. Avasivat myös kaupan tuotteilleen just.

Burda Style
Paljon ilmaisia kaavoja, ompeluvinkkejä, tutoriaaleja, kilpailuja jne. Todella vähän suomalaisia jäseniä!!! Tykkään ja viihdyn, nimellä Susanna (surprise!!).

Haluaako joku pk-seutulainen kimppatilata jotain pientä kivaa täältä? Niinko vaikka ompelukoneen. Tai sen kirjovan. Tai uuden saumurin. Tai jos muuten vain haluat rahoistasi eroon niin mulle saa kyllä lähettää shekkejä, otan vastaan vaikka kolikoitakin :D:D.

4 comments:

Inkeri said...

Kiitos ompelulinkeistä.

Marika said...

Kiittää ja kumartaa ompelulinkeistä myös hän ! Voisi hiukan viritellä taas tuota ompeluinnostusta ettei koneet jäisi ihan käyttämättä. Silloin kuin omat ipanat olivat saman ikäisiä kuin sulla nyt, tuli paljonkin ommeltua. Innostus laantui muutama vuosi sitten kun pari pitkää villakangastakkia jäi kokonaan käyttämättä "kun emmä tienny että se tuntuu tolta päällä" -kommenttia tuli eteen.

iina said...

Noi ekat oli ihan uusia tuttavuuksia mulle, Burdan sivuille mulla taitaa olla tunnukset. Aijai, olisipa kiva saada uusi teollisuuskone, taitavat vaan mennä tuotuinakin kotiäidin budjetin yli ;). Tuli muuten mieleen, että kannattaisiko neppikonettakin katsella muualta? Se mun kirjontakone on 8v sitten ostettu Berninan Artista ja siihen olen päivittänyt samanmerkkistä suunnitteluohjelmaa. Hyvä kone yhä edelleen!

santra said...

Tattista vaan noista kaikista kivoista linkeistä! Piti laittaa kirjanmerkkeihin jokainen jotta ossaapi uudestaankin mennä ja tutkailla tarkemmin. Juu ja katteeks käypi ompeluhuoneen osalta sitä yhtä blogin pitäjää. ;)