Friday, August 01, 2008

Ihmetyksen aihe

Brother 2340CV
Enestam: 819,25
Saksasta: 539,00

Janome 1000CP
Olarin ompelukonekauppa (ei muista nimeä..) 1325,00
Saksasta: 459,00

Bernina 009DCC
Erkin sauma&tikki 1235,00 (pudotti 990 euroon)
Saksasta 629,00

Lienee ihan selvää mistä peitetikkikoneeni tilaan. Käsittämätöntä!!!! Aktiivisen vertailun tuloksena tykkään tosta Janomesta eniten, ja harvinaista kyllä Bernina jättää aika kylmäksi, kone on melkoisen riisuttu.

Välinehullun tunnistaa siitä, että hän käyttää tuntikausia tuotteiden vertailuun jo ennenkuin on edes rahaa tilillä. Ja joskus toimii näin vaikkei olisi edes aikomusta ostaa (vrt mun tiedot kestovaipoista vaikka ikinä niitä ei ole käytetty :D).

tjeu, Saksan kauppa täällä. Jos joku jaksaa ja osaa katsoa niin olisi kiva tietää toimittavatko suomeen ja mitkä on kulut. Minen jaksanu enää kahlata ;)

7 comments:

Iinu said...

Tuosta Saksan kaupasta en tiedä sen enempää, mutta omat Janomeni olen tilannut täältä:
http://www.sewingmachinesdirect.co.uk/

Tuokin kone näyttäisi sieltä löytyvän ja postimaksut olivat ihan kohtuulliset, palvelu mielettömän ystävällistä ja koneet sain kotiin asti kuljetettuina viikossa.
Suosittelen lämpimästi:o)

Mari said...

NÄyttäisi olevan lähetyskulut Suomeen 25 euroa, ja ilm. pitää maksaa etukäteen. Jos tarvitset apua jonkun saksalaiskaupan kanssa, joka ei halua lähettää Suomeen, niin heitä maililla. Tosin luulen että jokainen saksalaiskauppa toimittaa Suomeen, jos niiltä kysyy :)
Ja hei: tietenkin pitää ajoissa tutkia tuotteet ja markkinat, että tietää sitten mistä tilaa kun raha tulee!

Satu said...

Mä tilasin koneeni vuosi sitten Saksasta ja ihan jouhevasti meni. Tuonkin kaupan sivuilla näytti olevan trusted shops merkki. Se kertoo että kauppa on mukana järjestelmässä josta saa rahansa takaisin jos tavara ei saavu tietyssä ajassa.

-maria- said...

Joo, kyllä ne toimittaa Suomeen, 25 € on toimituskulut kuten Mari sanoikin... Olen itsekin tuolla käynyt kuolaamassa.

Hauskaa sinänsä, että olin just tulossa blogiisi jotta saisin kerrottua, että Saksasta muuten kannattaa tilata, mutta sulla olikin kirjoitus aiheesta täällä! Janomeen (just tohon 1000CP-malliin) minäkin olen tykästynyt. Nyt vaan tuli joku aika sitten Janomelta peitetikkisaumuri (yhdistelmä siis), joka taitaa myös päällipeitetikin (malli 1200D), joten jäin vähän odottelemaan, että tulisko vain peitetikkikoneisiin vastaavaa. Tarvinko sitten päällipeitetikkiä niin välttämättä, on toinen kysymys... Toisaalta olisi ihana tilata kone ennen kuin äitiysloma parin kuukauden päästä alkaa, sitten olis aikaa ommella vielä ennen mukelon syntymää (optimisti!) ja toisaalta tulotkin taas putoaa että tuleeko sen jälkeen enää tällaiseen rahaa käytettyä... Huokaus, on tää niin vaikeaa ;-)

-maria- said...

Palasin vielä kertomaan, että nykyisellä euron kurssilla (brittipuntaan verrattuna) tuo iinun linkkaama paikka näyttäisi olevan vieläkin halvempi. Toimituskulut sieltä ovat korkeammat, 35 £, mutta yhteissumma näyttäisi siltikin jäävän halvemmaksi (jos www.xe.com yhtään tietää valuuttakursseista :) )

Susanna said...

Kiitoksia kiitoksia. Mä niin en käsitä noita postikuluja! Saksa kuitenkaan ei ole mikään halpa maa, briteistä puhumattakaan. Suomessa saa maksaa ittensä kipeeksi jo siitä että kävelee postiin sisälle :D.

Maria, päällipeitetikki, hmm, olishan se ehkä ihana jos vaikka jotain koristetikkauksia tms.....

Aika surullista toisaalta, että hintaerot on mitä on. Kyllä mä tahtoisin tukea kotimaista pientä yrittäjää, erityisesti tykkään tosta Erkin saumasta, mutta 50% hintaero??? En vaan kykene ymmärtämään.

Reitsu said...

Joko olet koneen hommannut?

Oletko kysynyt ihan suomesta Jovilco oy :stä (löytyy googlella). Sieltä omani tilasin. Hinta oli jokin aika sitten 399€ ja nyt se on 419€ koska rahtimaksu on noussu. Toimittaa ihan matkahuollon kautta ja hintaa sille tulee 19€. Tässä siis kysymys Janomen Cover pro 1000cp:stä :) Taitaa takuujutut ym. toimia paremmin suomesta ostettuja ja "halpahan" tuo suomesta ostettuna on..