Friday, August 01, 2008

Liian kuuma!

Nyt saa pikkuhiljaa jo riittää tää helle. Onneksi tänään on vähän pilvisempää, hyvä syy olla aamusta hetki ihan iisisti kotosalla. Neule edistyy hitaasti mutta varmasti, tuoksuu villan ja aurinkorasvan sekoitukselta. Naapurin mummeli katsoi huivia ja sanoi: aika verkkoisen näköinen, liekö se sitten negatiivinen vai positiivinen asia? :D.

Vähän kesäkuvia mutsille, tuu jo takas!!!

Jocsu Muumitalossa "Äiti mä oon Nipsunmittainen!!!".
Jocsu Merenhuiskeessa "onko mummin veneessäkin tällaiset?".
Muumitalon takana on hyvä paikka halia.
Lintsillä Jocsu meni yksinään keinukaruselliin, äiti oli sydän syrjällään ja poikakin hieman ihmeissään. Jocsu on sellainen hurmuri että tytöt tulee aina häntä auttamaan vaikkei pyytäiskään, karuselliinkin pari kymmenkesäistä tuli auttaan laittamaan valjaat kiinni ja ohjasi ulos jne ;). Karuselli oli niin kiva että siinä käytiin vielä uudelleenkin. Hurjapää kävi myös äitin ja önön kanssa mm mustekalassa :D.

On se poika kai pikkaisen kasvanut parissa vuodessa...

Taidan parkkeerata terassille ja neulon huivin valmiiksi, on se hyvä kerran kesässä (vuodessa?) saada jotain valmista aikaan.

1 comment:

Anonymous said...

Ihana nähdä mummon muruista kuvia. Tällä kännyllä ei näy ihan kaikki, ehkä jotkut on liian isoja tai mitä lie. meillä on satamapäivä Nauvossa, punkrataan vene täyteen paluumatkaa varten. Täällä paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta, ei vielä tietoakaan ukkosista. Mukavaa viikkoa kaikille, haleja ja pusuja! T mummi-äiTi. Ps. Ei ole riippumattoja tässä botskissa