Saturday, August 30, 2008

Piristystä punaisesta

Tarjan pyynnöstä tukkakuva. Oikeastihan mulla on aina punaiset hiukset mut välillä se värjäily vaan jotenkin jää...
Pikkasen on rakeista nyt kuvan laatu kun kännyllä pikana kuvasin. Kun yläkerta oli vaan niiiiin kaukana ;). Väri kaipaa....öö lisää punaista ja raitoja ja uus leikkauskin olis mielessä jos joskus olis rahaa.

Tänään oli aika kamala työpäivä, vaikkakin onneksi vain neljän tunnin mittainen. Ei vaan mene mulle ihan jakeluun miten monimutkaisesti asiat voidaankaan tehdä.... Ja sitten yksi asia minkä suhteen meinas ihan napsahtaa pinna. Äidit jotka ei vaivaudu edes yrittämään pitää kakaroitaan kurissa kaupassa voisivat pysyä vaikka kotona. Ja hei ihan oikeasti, se että myymälän nurkassa on pari legoa ei tarkoita että talossa olis lapsiparkki.

Nyt mä kyllä vajoan sohvalle nuokkumaan. Huomenna ehkä jotain järkevää luvassa ;).

5 comments:

villapeikko said...

Heh, sä kans :) Mäkin värjäsin kokeeksi tukan punaiseksi pari päivää sitten, sillä erotuksella vain, että olen aina ollut blondi ja olo tuntui ekaks melkein feikiltä kun katsoi peiliin. Nyt alan jo tottua. Mutta kaipasin piristystä ihan hulluna ja auttoihan se.

Tarja said...

Kiitos! Oikein hyvä väri onkin!

Merja K said...

Hello siellä :) Onko antaa hyvää vinkkiä ompelukoneen suhteen? Olen onnistunut, siis oikeasti hävittämään ompelukoneeni. No johan se olikin 20 v. vanha ja huonokuntoinen, mutta silti. Kuka oikeasti onnistuu hukkaamaan moisen kapistuksen?

Eli millainen ja mistä kannattaisi hankkia? Ei mitään superkallista, mutta sellainen hyvä peruskone, jolla tulee seuraavat kymmenen vuotta toimeen.

Terkuin merja :)

Susanna said...

Merja, miten voi hävittää kokonaisen koneen?? Sulla on liian iso koti! :D. Mä tykkään Berninan koneista, olen niitä tässä melkolailla käynyt koeajelemassa. Nyt mulla on vanha Husqvarna, todella riisuttu perusperusmalli, mutta on ajanut asiansa oikein hyvin. Voisin suositella jotain Berninan perusmallia, ja ehdottomasti suosittelen Erkin saumaa ja tikkiä, niillä on liike Eerikinkadulla ihan forumin takana ja tositosi hyvä palvelu aina!

Merja K said...

Kiitos vinkistä :) Arvaa vaan ihmetyttääkö ja huvittaako itseänikin, että meikäläinen voi tosiaankin hukata ompelukoneensa!! Mutta ajattelin niin, että nyt on tosiaankin aika hankkia uusi kone, tämä oli siis merkki. Vanha kone oli jo oikeasti huonokuntoinen ja aikansa elänyt. Iloista alkavaa viikkoa!!