Friday, August 29, 2008

Hepsankeikka


Varsinainen murheenkryyni tämä hame. Mikä kaikki voikaan yhdessä yksinkertaisessa (tai no oikeastaanhan se on kaksinkertainen, että johtuu sit varmaan siitä) hameessa mennä pieleen? Vaikka mikä, kuten esimerkiksi:
- kaksoisneula ei suostu tottelemaan, tikistä tulee lyhyt, sotkuinen ja polveileva
- joko lehdessä on virhe (en usko) tai sitten jäljensin helmakappaleiden pituudet väärin; taskun alareuna menee reunakaitaleen alle
- ompelin toisen helmakaitaleen ensin vahingossa nurjalle puolelle, oli hieman hankalaa saada kaitale siististi käännettyä oikealle...
- leikkasin toisen kaitaleen liian kapeaksi, ja vaikka ompelin tällä kertaa oikealle puolelle, kiinnitys oli perseestä sitten kuitenkin eikä kestä katseita nurjalle puolelle :D.


Ja ei, en tod pura! Taskunsuut tein kolmesti ja sitten pimahti. Neiti ei pikkuvirheistä välittänyt vaan rakastui hameeseen täysillä. Näitä lisää. Kaava Ottobre 1/08 luulisin.

Nyt äkkiä pesemään pää, muuten on kohta paloauton värinen tukka :D. Viikonloppuja murut!

4 comments:

Tarja said...

No nättihän tuo hame on kuin mikä! Ihanaa, kun tuollainen pikkuneiti ihastuu vilpittömästi kaikkeen, mitä hän saa. Vartoos kun hän on 12. On meinaan pikkuisen vaikeutunu tuo vaatepolitiikka. Pelottelen tässä. Ei kai ne kaikki, mutta meillä tuntuu olevan jokapäiväistä "Mul ei oo mitään vaatteita!" Ja kaappi pursuaa...huoh...

Sit kuvaa uudesta päästä, toivoo toinen punatukka.

Romulus said...

Noita murhekryyniompeluksia saattuu välillä... Mä ompelin siskolle lahjaksi housut joiden kanssa mulla oli tuhat ja yksi ongelmaa ja vikaa. Lähes itkua tuhersin kun lahja meni minusta pilalle. Mutta kuinkas kävikään, munkin murhekryyniompeluksen saaja tykästyi ompelukseen täydestä sydämestään, ei välitä eikä tarkastele vikoja vaan käyttää tyytyväisenä.
Hame näyttää tosi kivalle! :)

-maria- said...

Hyvän näköinenhän se oli, jos et olis kertonut hankaluuksista matkalla ei me oltais huomattu mitään!

Mitkäs muuten on fiilikset Janomen suhteen näin syyskuun lähestyessä? Mä oon ihan kahden vaiheilla, saa helposti tönästyä mihin suuntaan vain :)

Susanna said...

Kiitoksia. Niinhän se on, että ei niitä ompeluvirheitä huomaa muut kuin ompelijat. Jos kaikki tutkisivat vaatteidensa saumat ja tikkaukset, menisi H&M ja vastaavat konkkaan, niin kelvotonta niiden ompelutyö usein on.

Maria, pakkohan se kone olis saada, mutta mä en kyllä vieläkään tiedä onko mulla rahaa, täytyy vähän laskeskella... ärsyttävää, miksei voisi vaan ostaa kaikkea mitä tahtoo???