Monday, August 25, 2008

Bambi

Kesti aika kauan saada nauha kaulukseen... Joskus asiat vaan jää tekemättä. Tästä paidasta tuli aika ihana, vaikkakin aiheuttanee helposti migreeniä.. Kangas on ihana, mutta jotenkin noi pilkut hyppii silmille kuitenki. Tästä tulee mieleen se marks&kattensin Iceland -lanka...
Oli jokseenkin hauskaa, kun iltapesujen jälkeen laitettiin neidille saparot ja paita ja sitten sai pomppia sängyllä. Sadasta kuvasta ehkä kaksi oli ok :D.
Paita onnistui kaikinpuolin oikein kivasti, vinonauha olisi kyllä saanut olla kapeampaa.
Kaava: Polkadot raglan Ottobre 1/08
kangas: ameriikkalaista puuvillaa Tilkkupuodista, bambi pellavaa, alla vliesofix.

Koin pienen täydelliset naiset -hetken, ja tein rikkoutuneisiin housuihin paikat tästä samasta kankaasta, ja tein yli-isoihin sammareihin kuminauhakiristyssysteemin jotta niistä tulikin käyttövaate. Hurraa! Normaaliolosuhteissa tässä taloudessa korjataan vaatteita vain maksua vastaan ;).

**
Tänään oli taas yksi hukkapäivä; oltiin muotimessuilla. Olisin senkin kympin voinut käyttää paremmin, ja ennen kaikkea olisin mieluummin jotenkin edistänyt opintojani senkin ajan. Plääh. Vali-vali, taas se alkaa :D.

8 comments:

Nina said...

Kaunis paita!!

Taina said...

Luin eka lauseen ja ihmettelin, mitä ihemettä mahtaa tarkoittaa sanonta "nuha kaulukseen". Vasta kolmannella lukemisella valkeni, että siinä puhutaan "nauhasta" eikä siitä meillä jylläävästä vitsauksesta! ;)

Marja said...

Josliikut Helsingin keskustassa, citykäytävän Singerissä on tavalliset ja kirjontalangat puoleen hintaan, jotain vesivahinkoa ja muuttomyyntiä

Susanna said...

Nina, kiitos!
Taina, nuha kauluksessa olisikin kovin mielenkiintoista...
Marja, thanks, täytyypä mennä hamstraileen. Harmi että vinonauhankääntäjät tuskin vahingoittuivat vesivahingossa :D.

Ninalandia said...

Onko toi bambi vielä tikattu päältä vai pysyykö ihan silittämällä?

Susanna said...

Nina, on se tikattu pienellä siksakilla. Mun mielestä ei pesussa pysy tarpeeksi hyvin ilman tikkausta. Toisaalta sittenhän vois aina vaihtaa kuvioita :D.

Ninalandia said...

Onkohan olemassa collegekangasta tms. josta vois tehdä housut, joihin ei tuu heti polvipusseja?

Susanna said...

Nina, napakat paksummat kankaat pitää paremmin kuosinsa. Polvipussit voi välttää tekemällä polviin "lisätilaa" niin että reunoihin tulee pienet muotolaskokset. Tästä pitäs kyllä tehdä kuvasarja ei osaa selittää...

tai sitten kaupan housuissahan usein on polven ylä- ja alapuolella sauma, ja polvikappale on leikattu toisin päin, jolloin se ei veny pituudesta ja pysyy hyvännäköisenä. Tutki kaupan housuja, etenkin urheilupuolella!