Sunday, August 24, 2008

Sunnuntain höpötykset

Hyvin luova otsikko taas..Yli viiden tunnin yöunet ei selvästikään sovi mulle, sammuin joskus puol ysi sohvalle ja kömmin sänkyyn vähän myöhemmin. Ja heräsin sitten joskus yhdeksän aikaan :D. Nyt tuntuu ettei pysty edes liikkumaan, selkä ja niska ja kaikki ihan jumissa. On se vaan onni että huomenna kello soi taas viideltä!!
Kesällä jo tein Melindalle paitamekon. Piti tulla t-paita mutta kankaan pituus loppui kesken, olisi pitänyt tehdä sauma, joten tein sitten kunnon jatkopalan ja keskelle kaistale resorilla.
Kangas on Nanson ja aika kamalaa, mutta kyllä se nyt menettelee. Melinda hyväksyi kankaan sillä ehdolla että siihen laitetaan jotain pinkkiä :D. Ai niin, rypytin helman framilonilla. Tutkin kaupan mekkoja ja ne on melkein aina tehty niin, kai se säästää kustannuksia kun ei tarvitse rypytellä erikseen. Mutta oli tosi kätsyä, ehdottomasti pitää tilata sitä lisää.

Kevään viimeinen koulutyö oli hame viiden tähden tytölle. Hameesta ei vaan tullut mikään vitosen työ, ensin oli eri kangas, jonka kuviot ei sitten mahtuneetkaan hyvin kaistaleille, muuttelin kaavaa yhtenään ja päälle kaikki se muu stressi ja vitutus, niin ei oikein sujunut. Keskellä edessä on piilossa tasku, mihin kädet saa molemmilta puolilta. Se onnistui todella hyvin, vaikka opettajalta saatu apu oli tasan "sun pitää vaan kokeilla miten ompelet sen".
Ja miten on mahdollista että en huomannut että vasemman reunan kuviossa on noin paljon valkoista alla?? Mekon idea lähti henkseleistä (kuten kuvassa alla), ja jos tarkkaan katsot niin siinä onkin napit ommeltuna. Jos nyt tekisin tällaisen samalle tytölle, ja saisin itse päättää, tekisin leveämmän vyötärökaitaleen, enemmän kellotusta helmaan, ja ihan ehdottomasti yksivärinen kangas (no helmassa voisi olla ehkä jotain), mieluiten musta, tikkaukset all over ja helmakin voisi olla lyhyempi :).
Ulkona on synkkää ja sateista :(. Mun pitäs siivota ja laittaa ens viikon kamat valmiiksi. Plääh. Vielä kaksi viikkoa että meillä on kaikilla yhteinen vapaapäivä.. Kaupan ala sucks. Työpaikat mistä ei työpäivän aikana pääse lääkäriin, vaan pitää ottaa koko päivä vapaaksi, sucks. Positiivisesti ajatellen on ihan kivaa venyä viikonloput miten itteä huvittaa :D.

4 comments:

Kati E said...

Toi on selvästi mun hame!!!! OIH, oikein ihana! *tahtoo*

Susanna said...

Sulla on se edellinenkin proto vielä sovitettavana!!!! Kyllä mä teen!!!

Susanna said...

Kati muuten, sä tarttisit oikeasti sellaisen missä on korkeahko vyötärö. Siihen vaan valkoinen paita ja henksut ehkä. Miksei vaatteiden keksiminen itselle ole näin helppoa!

Kati E said...

Niin on. Palataan asiaan! Ja totta! Tarvitsisin! Kiva kun tulee stailauspalvelu samalla. *pus*