Sunday, August 03, 2008

Wisp

Koska olen ollut koko päivän [viikon] melkoisen bitchy*, en kehdannut pyytää valokuvausapua :). Näillä mennään nyt. Ihan hyvä kuva tuli vaikka naama kirkuu lisää huulipunaa ja korvis on vinossa ;).
Wisp
ohje; Knitty kesä 2007
puikot: 4,5 metalliset addit
lanka: 100% merinovilla muistaakseni Kestovaippakaupasta. Sain tän Katilta ja oon paijaillut iät ajat, nyt se pääsi vihdoin käyttöön! Puolet vyyhdistä jäi yli, eli menekki oli noin 50g...
pituus jotakuinkin 198cm, just hyvän kokoinen.
Lanka vaihtaa tosi kauniisti väriä. Ihana huivi, aivan ihana. Varsinkin nyt kun se ei enää haise märälle lampaalle.

* stressi, stressi, stressi. Tuhat rautaa tulessa kun tarha alkaa ja koulu alkaa ja aikataulut kusee (tai no ei vielä mutta mä ennakoin..) ja ARGH. Ja sanomattakin selvää lienee että yksin saan murehtia ku toisella on tää hakuna matata -mentaliteetti. Niin mä sitten käyn kierroksilla kahden edestä. Miehen kanssa ei vaan voi elää täysjärkisenä :D:D.

11 comments:

Kati E said...

Miehen kanssa täysjärkisenä elämisestä en sano mitään. Nimim. lauantaina Ikeassa 3 tuntia valitsemassa vaatehuoneen kaappeja. ;)

Mutta oli se Kestovaippakaupasta. Ja kaunis wisp.

Susanna said...

Hah haa, varmasti ikimuistoinen reissu :D

Anonymous said...

Ihanan värinen huivi :)

.k said...

ompa tuttu tuo aikataulu-katastrofi ja "tai no ei vielä mutta mä ennakoin.." :D

(eikä se yleensä auta sekään. kele!)

mitenkä se ei taas tuo knittyn kuva näyttäny hyvältä, tämä näyttää!

Marika said...

Wisp on tosi kaunis ! Ihanat värit. Repesin kyllä kohdassa stressaan jo etukäteen ja hakuna matata ! :-D :-D Sama roollijako myös täällä ja minä hullu olen vielä lähdössä sen kanssa aikasta suureen perheyritykseen. Onneksi aukioloajat on niin pitkät että voidaan tehdä vaikka eri vuoroissa tiukan paikan tullen ;-)

-maria- said...

Tosi kaunista lankaa! Täytyypä käydä Kestovaippakaupassa vakoilemassa, josko siellä vielä olisi...


Ja lainaus aikaisemmasta postauksestasi:

"Eikö ihmisellä olisi oikeus saada tällainen kaulus aikaan yhdellä koneella, yhdellä työvaiheella?"

Sanopa muuta. Kuuluu mielestäni ihan perusoikeuksiin. Olen tässä kahden vaiheilla ilmoittautuisinko sulle kimppatilauskaveriksi, yhdessä olisi mukavampi tehdä syntiä ;-) Milloinkas meinasit tilailla?

Oi, munkin pitäisi siivota ompelunurkkaukseni, nyt siellä saa heiluttaa viidakkoveistä että mahtuu sekaan!

Susanna said...

Kiitoksii!

On se onnellista kun tietää että muilla on ihan samat ongelmat. Tai ainaki melkein :D.

Marika, se on kuiteki vähän eri asia kun tehdään töitä, silloin ehkä tulee tarkemmin vedettyä rajat ja säännöt, ja töihinsä kaikki suhtautuu kuitenkin eri lailla. Ja niinhän se usein on, että samassa firmassa painavat ei välttämättä edes näe ikinä toisiaan :D.

Maria, hmm, tilaan heti ku saan jostain rahaa. Elokuu on taas tällainen ku ei mistään mitään tule :(. Katsotaanko heti syyskuun alussa?

Altocumulus said...

Ah, ihana huivi, just mun värinenkin vielä!

Tanja said...

Huivissa on ihanat värit!

Kommentoinpa vielä aikaisempaan postaukseesi että onpa kyllä uskomattomia nuo hintaerot Suomen ja Saksan (UK:n) välillä!

-maria- said...

Joo, sopii ihan hyvin kattoa syyskuussa asiaa uudestaan, vaikka vasta loppupuolellakin. Mulla se äitiysloma alkaa siinä syys-lokakuun vaihteessa ja lupaavat toimittaa 3-4 päivässä :)

Sirppis said...

Ihana huivi, näyttää aivan höyhenen keveätä.