Monday, September 08, 2008

Galleria

On niin haastavaa tuo gallerioiden teko että nyt vasta sain viime vuoden purkkiin... Ihmettelin ensin miten kuvia oli niin vähän, kunnes muistin että viime vuosihan oli ihan kamala eikä tosiaankaan tullut pahemmin muuta ku lääkärissä istuttua :(.

Laitoin samalla yhteen galleriaan koko käsityöurani alun kuvat, tai siis, parhaat niistä. Herranen aika miten karseita osa oli, kuvat ja tuotteetkin :D. Kaikista vuosista yhteenvetona voi sanoa että kivat ja ihanat on menneet lahjoiksi ja itsellä ei ole mitään :(. Pitää alkaa harjoittamaan pientä itsekkyyttä..

oon taas kipeä ja ihan veto veks. Ei oo kivaa ei. Kivoja asioita:
- saan neppipressin lainaan
- opinnäytetyön aihe päätetty ja pystyn tekemään sen niin että siitä on mulle ihan älyttömästi hyötyä ja kaiken lisäksi olisin ko asian tehnyt joka tapauksessa
- sain ihanaa palautetta meilillä
- ulkona sataa joten lapset pysyy kivasti järjestyksessä sisällä, Jocsu naapurissa ja Melinda harjoittelee kirjoittamista: äiti MITEEEN tää nimi oikein menee(sukunimessä neljä konsonanttia peräkkäin)
- ostin tiiliskiven paksuisen Marie Clairen. Kuka voisi vastustaa kun kannessa on Mischa Barton?
- Jii tuo jätskiä. Sen mielestä on vaan nurinkurista että kuumeessa oleva ihminen kääriytyy villaan jotta voi syödä jäätelöä :D.

Pikku tättähäärä tahtoo kynsilakkaa NYTHETI, joten pitänee mennä.. (ai kamala miten paljon hymiöitä ja pisteitä ja sulkeita tähän viestiin tuli!). [voiko lause edes olla kokonaan sulkeissa ja jos voi niin tuleeko piste silti vasta sulkeen jälkeen???]

4 comments:

tikru said...

:))

Kati E said...

Paranemisia sinne päin!

Anonymous said...

Lause voi olla kokonaan sulkeissa ja silloin piste tulee sulkeen sisäpuolelle :)

Löysin eilen ihanan blogisi. Tosi kiva, kun olet laittanut noin tarkasti tietoa tuosta käymästäsi koulusta. Aion itsekin hakea sinne ensi vuonna ja siksi etenkin aikuisen ihmisen kommentit koulusta kiinnostavat!

Susanna said...

Nimetön, kiitos! Aikuinen ihminen tarvitsee meidän koulussa pitkän pinnan. Mikään ei toimi eikä suju ja ihmisiä pompotellaan ees taas ja joka opettajalla on eri käsitys miten jotkut asiat on. Mutta muuten on oikein mukavaa, oppiminen on itsestään kiinni, jos tekee vain pakolliset ei paljoa käteen jää, että siinä mielessä kaksi vuotta voisi käyttää paremminkin, mutta papereitahan ei kotona ompelemalla saa...