Sunday, September 07, 2008

Sormityyny

Ajattelin että voisi tehdä neulatyynyjä mitkä saa ranteeseen. Luulin että se sujuisi tosta vaan, mutta ilmeisesti vaaditaan pidempää matikkaa (tai ainakin läsnäoloa tunneilla), että saa laskettua kuinka pitkä pitää kuminauhakaitaleen olla, jotta se on riittävän pitkä myös sen jälkeen kun tyyny on täytetty.
Mut voihan sitä toki näinkin käyttää, paitsi jos tarvitsee kovin lähelle paininjalkaa mennä :D.

Syteen tai saveen, kangas piristi kuitenkin mun päivää.

Tänään olin Kädentaitomessuilla erittäin hyvässä seurassa, kiitos Jenni! Toisin kuin eräät, itse olin hyvin kiltti ja melkein kurinalainen enkä ostanut mitään. Uskomatonta, mutta hyvä niin. Sinooperin Tildamaailma oli ihana, mutta kävi ärsyttämään kun oli niin päälle tunkeva esittelijä; tildaattekos te, tiiätkö ton kasillin hän on täällä, mene tonne juttelemaan kasillin kanssa, jne, ja kulki perässä hölöttäen koko ajan. Voisi kuitenkin kuvitella että suurin osa messuväestä ei todellakaan tiedä kuka on KaSil, eikä tuon naisen esittelytaidot todellakaan olleet kovin kaksiset....

Ja loppuun voitte kuvitella paasauksen messujen puutteista ja mietiskelyn siitä mihin messut oikein ovat kuolemassa ja miksi.

5 comments:

Merja said...

Vähän turhasta nyt kyllä olet vetänyt hernettä nenään.Sinooperin esittelijä sattu olemaan luonteeltaan semmonen ja ilmeisesti hyvin innostunut asiasta.hänen tehtävänsä messuilla oli esitellä tildamaailmaa.Kasilin tehtävä oli olla esillä tekemässä/tildaamassa kansioita ym.

Vaapukkamehu said...

No niin... Ei kaikki tiedä kuka sinäkään olet ;) Ja meitäkin jotka tiedämme Kasil:in on monta sataa :D katsos Tildaus on IN!!! ja huippu kivaa... Ei tarvitse ottaa kaikkea niin henkilökohtaisesti. Ja Sinooperista oli Kasilia PYYDETTY messuille, ei hän sinne ollut tuppautunut. Oletkos ajatellut kuinka "kivalta" tuntuu löytää blogimaailmasta negatiivista palautetta asiasta, johon on nähnyt vaivaa ja PALKATTA ollut PYYDETTYNÄ apuna... Ei kiva :(

Merja said...

aivan,vaapukka.mulla niin sanotusti lievästi kilahti,kun luin tätä.

Kisumumma said...

Tämä kirjoitus koskettaa kaikkia tildalaisia, koska me tiedämme, minkä työmäärän Kasil on palkatta tehnyt, ja lähtenyt pitkän matkan päästä niitä esitteleen.Tuskinpa oli kiva puisella pienellä jakkaralla istua kahta päivää ja koko ajan askarrella albumeita.Kasilin työt olisi menneet kaupaksi, mutta niitä ei voinut myydä.On todellakin kohtuutonta, mennä häntä arvosteleen ja ylipäätään, onko fiksua blogeissa mennä sanomaan pahaa toisesta, kun kuitenkin kaikki parhaansa tekee.Me olemme ylpeitä ja kiitollisia kaikesta, mitä Kasil messuilla teki, sillä me ollaan aitoja tildaajia, ja aidolla tildalaisella on sydän paikallaan.

Susanna said...

Anteeksi kaikille, olen kirjoittanut vähän vauhdikkaasti enkä tosiaan ajatellut että kirjoitukseni koetaan näin... Minulle ei todellakaan ole mitään Kasilia vastaan tai sitä että hän oli messuilla, töksähti vain niin kun tämä esittelijä oli niin päällekäyvä, ja minusta hän olisi voinut hetken vetää henkeä ja vaikka kertoa Kasilin taustoista ja mitä hän siellä teki, kun nyt tästä esittelijästä jäi hyvin sellainen tupputtava kuva.

Ja missään kohtaahan minä en kirjoittanut että Kasil olisi sinne tuppautunut, enkä hänen osuuteensa muutenkaan puuttunut. Minusta olisi ollut Kasilia kohtaan oikein että hänet olisi esitelty kunnolla. Ja edelleenkään, en sanonut Kasilista mitään pahaa, tai millään tavalla kritisoinut sitä että hän oli siellä tai mitä teki. Minusta on mahtavaa että hänelle on auennut tavallaan blogimaailman kautta tällainen mahdollisuus esitellä taitojaan, ja mielestäni hän olisi ansainnut kunnollisen esittelyn tältä Sinooperin myyjältä.