Saturday, October 04, 2008

Taas pikalahjoja

Tällä kertaa Jocsu matkasi synttäreille, ja sisaruksille tein lahjaksi trikoopipot (+ Jocsun kaverille vähän muutakin). Voi että sitä lahjan arvoa on vaikea miettiä! Tuntuu että kovin kalliita lahjoja nykyään sekä annetaan että saadaan, ja ehkä oletetaankin. No sovitaan että tän pipon arvo on vaikka 10e niin saan mielenrauhan :D.
Melindan psykoposeeraus.

Jocsun supersöpö poseeraus.

Hatut on kaksinkertaista trikoota, kaava itse piirrelty ja hyväksi havaittu, ja merkit yllätyslaatikosta, alkuperä H&M.

7 comments:

Tanja said...

Kivan näköiset pipot! Synttärilahjojen keksiminen lasten kavereille on kyllä tosi vaikeaa. Tuollaiset itsetehdyt jutut ovat kyllä aika kivoja; kiitos ideasta.

tikru said...

:))

Onko sulla millanen sauma tuolla päällä? Pelkkä yks poikittain vai neljä?

Susanna said...

Tikru, kaksi muotolaskosta ja yksi sauma menee muotolaskoksen kärjestä alas niskaan. Eli tavallaan kolme muotolaskosta + 1 sauma.

tikru said...

merci :)

Marika said...

Mahtilahjat! Synttärilahjojen keksiminen on tosiaan aika vaikeaa.

Petra said...

Synttärilahjoissakin tais markat vaihtua euroiks suoraan. Oikeesti, muistelen että 10-20mk oli jo kallis lahja. Nyt ei 5e lahja oo mitään. :( (Eikä sillä rahalla kyllä saa juuri mitään)

Kengu said...

Kivat lahjat olet keksinyt, kiitti vinkistä ;) Juu ei ole helppoa keksiä pienellä summalla jotain kivaa. Ja pieni summa mielestäni pitäisi riittää näin pienellä ikää (meillä 3,5v ja kohta 6v.). Näitä asioita on siis meilläkin pohdittu. Tarhakavereiden synttärikutsuja satelee...