Thursday, October 02, 2008

Happiness is in the mailbox

Ei tullut Laurenia mutta tuli Tildaa. Ja tuli kirkasvalolamppu, jospa tämä tästä. Ainakin nyt on valoisaa :D.
Minnuu ärsyttää se, että kun kieli vaihtuu, niin näissä Tilda-kirjoissa vaihtuu totaalisesti myös nimi. Eihän siinä mitään sinänsä, muttakun on kykenevä sujuvasti ihastumaan molemmilla kotimaisilla ja parilla ulkomaisellakin, menee välillä pieni pää sekaisin, että mikä kirja nyt onkaan mikä. Tämä kirja on alkuperäiseltä nimeltään Tildas julehus, onneksi sen hiffasin kirjaston sivuilta, sillä muuten olisin tilannut kirjan norjankielisenä. Ja ei en nyt tarkoita ettäkö luulisin että Norja on se toinen kotimainen mut kuitenkin. (päivä on ollut sellainen että on ruuvit nyt vähän löysällä, sorry.)

Piristää. Ja tää on paljon enemmän mun värinen kirja kuin Sew pretty homestyle, joka on niiiin pinkki ja ruusuinen, että melkein ylittää söpöysrajan.
Ulkona on näin pimeää, vaikka oli salama ja kaikkee :(.
***
Kun nyt olen laajasanaisesti täällä usein saanut raivareita ton koulun suhteen, niin kerrotaanpa, että tänään sain niin poikkeuksellisen ihanaa kohtelua opettajaltani, että ihan kiitin ymmärryksestä. Vielä kun löytäisi hänen manuaalista sen kohdan mistä voisi säätää tämänhetkisen käyttäytymisen defaultiksi, niin kaikki olisi tosi tosi hyvin :D.
***
Istuin tänään Bakersissa monen monta tuntia parantamassa maailmaa rakkaan ystäväni kanssa. Jotkut vaan ymmärtää puolesta sanasta. Nyt on hyvin tupakansavuinen ja väsynyt olo, tällaisen viikon jälkeen ei pitäisi mennä paikkoihin missä on yli kymmenen ihmistä. Kaupungilla kävellessä ensimmäistä kertaa ikinä mietin, että ehkä en halua sittenkään asua Helsingissä aina. Ja sitten muistin että enhän mä enää edes asu joten se siitä :D. Oli mulla kyllä joskus kakskymmpisenä vaihe, kun suunnittelin muuttavani Kotkaan (en edes tiedä miksi) tai että lähden inttiin (!), mutta se nyt oli sellainen kriiseilyaika muutenkin.
***
Nyt se punanen langanpää katos lopullisesti, kovalevy tyhjä :D:D.

2 comments:

Ainoliisa said...

Olit kyllä valinnut aika - no jos ei pinkkejä niin - punaisia kuvia tuostakin kirjasta ;). Ja tsemppiä, en paljon muuta osaa sanoa...

Susanna said...

Joo mä tykkään punaisesta :D. Jotenkin vaan tässä kirjassa on paljon sellaista kunnon punaista, kun taas se toinen kirja on enemmän sellaista hempeilyä, mikä osittain menee muhun kyllä ihan hukkaan :D