Friday, November 21, 2008

Joulu!

Joulu tuli tänne Espooseen tänä vuonna samaan aikaan kuin lumikin. Lapset huusivat "luistelemaan" ja äiti huusi "postiin"! Pitkän päivän jälkeen minä +2 syötiin pikaiset välipalat ja taivallettiin ruuhkassa postiin. Kyllä siinä hieman mietin, kun kannoin 9,5kg painavaa laatikkoa kotiin, että oliko järkeä. No pahimmat kriisit (esim se että miten äiti voi olla niin tyhmä että ei ota vettä mukaan, tai että miten niin ei voi saada lihapiirakkaa päivälliseksi jos kerran on nälkä NYT) saatiin käsiteltyä kuitenkin ja nyt määoonniinonnellinen!

Se on niin ihku! Ja se on niin mun! (kangas on Hilcon, kiitos Thiire!)
Tilasin vain kolmea eri väriä neppejä, koska a) valinnan vaikeus b) hyperventilaatio jo valmiiksi ison laskun suhteen. Nyt laitan kyllä lisätilausta, ehkä kenties jonnekin muuallekin, suosituksia otetaan vastaan. Nih ja pressin tilasin loistavaa asiakaspalvelua saaden Kestovaippakaupasta.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 comments:

mursuliina said...

voi. toi aiheuttaa niiiiin kateutta :D

ipi said...

Mäkin haluan tommosen.

- en kyllä tiedä mihin sitä käyttäisin. Väliäkö tuolla. Vaikuttaa näppärältä laitteelta :)

Hestia said...

Blogissani on sinulle pokaali, mutta älä ota siitä paineita, ei tartte jatkaa jos ei iske =)

mari said...

hei mulla on hirveä hinku saada joku nepparinlaittoväline kotiin mutta jos käyttää satunnaisesti vaan ni oisko semmonen käsivekotin ihan riittävä?jaksaako sitä puristaa ja tuleeko niistä kans hyviä?
koulussa meillä on niin näppärä kone,ei tarvi paljoo vaivaa nähdä ku nepparit on paikallaan (sen koneen vieressä oli lempparini kaikista koneista eli se mikä laittaa sirkat kankaaseen <3)...
anna mielipidettä vähäsen :)