Saturday, November 29, 2008

Messuille menossa

Huhheijaa, on ollut hieman kiireitä. Ensi viikolla on Naisten joulumessut Wanhassa satamassa, ja jossain hulluuden puuskassa päätin osallistua. Nyt alkaa pikkuhiljaa iskostumaan tajuntaan, että messut=5 ympäripyöreää päivää ihmisvilinän keskellä. Pitkät päivät ja stressi aiheuttaa jo sinällään paniikkioireita.... Mut toisaalta kunhan pääsen asettumaan sinne niin stressi hellittää, ja jostain syystä mulla on aina kaikesta vain etukäteispaniikki ja sitten kun tilanne on käsillä niin suoriudun :D.

Täytyy sanoa että musta on tullut aika nopea käsinkirjoja. Ja kankaiden leikkaaja. Eikä yksikään vetoketju enää aiheuta harmaita hiuksia.
Päärynöitä on kyselty multa paljon. En halua käyttää toisten kaavoja hyväkseni myytävissä töissä, ja pitkään mietin mitä tekisin. Ohjaajani sitten sanoi, että ei kukaan voi omistaa päärynän muotoa, tee oma kaava ja sillä selvä. No tein. Fiilis edelleen vähän ristiriitainen, vaikkakin erilaisia kaavoja pehmopäärynöille on lukuisia, ja omani on erinäköinen ja muotoinen ja kokoinen, mutta silti. Näitä nyt on jonkin verran, muutama tällainen pirtsakka ja sitten joulupäärynöitä lähdössä messuillekin.
Työhuoneessa on grande kaaos :).

4 comments:

tikru said...

Oooooooh.. mä haluan sinne messuille sua moikkaa. Hmph.. pitänee pistää mietintämyssyyn (ja miehielle) retku ens viikonlopuks :)

Marika V said...

Wanhaan satamaan pitäis lähtee kaverin kaa shoppaileen.

Kate said...

Harmitus kun mä en pääse sinne messuille. Ostaisin varmana ainakin päärynän. Ehkäpä sä joskus myyt niitä muuallakin :)
Hauskoja messuja sulle!

-maria- said...

Hui, jos tuo on grande kaaos niin en edes halua tietää mikä omassa ompelunurkkauksessani on :D (Okei, puolustukseksi sanottakoon, että siellä on julkisivu- ja ikkunaremontin jäljiltä vieläkin järjestelyvaihe menossa, kun tämä pikkuisen syntymä on nyt siivoushommia hiukkasen lykännyt...)

"Eikä yksikään vetoketju enää aiheuta harmaita hiuksia." Oi, pääsisinpä minäkin joskus tuohon! Toisaalta, suhun verrattuna olen todellinen harrastelijaompelija.

Onnea messuille!