Friday, December 05, 2008

Pikaisia messuterveisiä

On ollut mahtavat kolme päivää Wanhassa satamassa. Ihania ihmisiä ja kaikin puolin mukavaa, vaikkakin pitkät messupäivät ovat välillä todella todella pitkästyttäviä :D.
Neulavihkoille askartelin laatikon ja kyltin, kyltti oli tosi hyvä idis koska eihän noita kukaan muuten tulisi katsomaan. Ovat olleet todella kehuttuja ja kysyttyjä, ja joka ilta olen singahtanut kotiin ompelemaan lisää.

Näitä kuoseja ainakin takuulla on saatavilla. Tilauksia voi laittaa meilillä, osoite on tuolla yläreunassa. Hinta on 8e ja sisältää postikulut.

Nyt takas tikkaamaan :D.

16 comments:

Anonymous said...

hei,
huippua, että olet tehnyt oman menestystuotteen!varmaan on ihan kiva huristella koneella lisää. onnea loppumessuille. oot symppis!
t.tintti

Susanna said...

Symppis! Ihanaa, kiitos Tintti!

Joku mummeli kertoi, että kun hän oli lapsi, jokaisella oli oma neulavihko että pysyy neulat tallessa. Se oli ollut ihan kaupallinen tuote ja niitä oli esim singer myynyt nahkakantisena. Näin se pyörä pyörii; ensi vuonna vihkoja on varmaan kymmenittäin erilaisia joka messupöydällä :)

Jenni said...

Jaksuja vielä viime päiville! H lähti Ruotsiin keikalle (oli unohtanut...) joten en valitettavasti pääse enää käymään! Olisi ollut kiva käydä.

Jenni said...

Niin, siis MINÄ OLIN unohtanut, ei H...

Susanna said...

Jenni, no mä jo tossa päivällä mietin että on sillä Hoolla melkoisen huono muisti jos ei muista että ruotsiin pitäs lähtee :D:D.

Anonymous said...

Hei!
Ostin oman neulevihkoni sinulta jo aikaisemmin ja tyytyväinen olen ollut. Kulkee mukavasti mukana käsityöpussissa, jonka muutoin jouduin tilaamaan ulkomailta asti (http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5405807). Nyt kehtaa kulkea käsityönkanssa, ei tarvitse milloin mistäkin muovipussista neuletta esiin ottaa eivätkä puikot puhko reikiä pussin kylkeen. Siinäpä sinulle seuraava markkinarako. Kehittelyideoitakin olisi käsityöpussiin, mutta itse olen ompelukoneen kanssa onneton.
Neulevihkoonkin olisi sellainen pikku idea että jos siihen tekisi takakannen taskuksi, jonne saisi silmukkamerkit. - Megi -

siiri said...

Sain tänään kolme neulavihkoani, kiitos kovasti. Vitsi että ovat hienoja. Kulkevat hauskasti kirjekuoressa joulukortin mukana eteenpäin.

Käsityöpusseille olisi täälläkin käyttöä.

Susanna said...

Megi, täytyypä kehitellä integroitu silmukkamerkkikuljetuskotelo :D

Siiri, kiva että tuli perille ja ovat mieleisiä! Ne on aika kätevä ja kiva joululahja, kun saa edullisesti postitettuakin ;)

Anonymous said...

hei,

mitä nuo pitkät ovat tuossa neulatyynyjen vieressä?

Susanna L-A

Susanna said...

Susanna, ai tossa vasemmassa alareunassa? Ne on kirjanmerkkejä

Susanna L-A said...

No just ne, kiitti! ;)

Anonymous said...

Saako tuollaisia muka myydä? Nuohan ovat suoraan siitä Tilda kirjasta! Törkeää?

Susanna said...

Nimetön,mitä tarkoitat? Mikään tuotteistani ei ole tildakirjasta. Jos tarkoitat neulavihkoa,niin omani on täysin erilainen ja vaatimaton tildan vihkoon nähden. Päärynä sen sijaan muistuttaa ulkoisesti kirjan päärynää tai mitä tahansa päärynää,mutta ihan itse siihen kaavan tein,ja sekä kaava että työtapa on täysin erilainen. Ja itseasiassa sain ideankin päärynään paljon vanhemmasta ohjeesta,sekin erilainen. Lisäksi käyttämäni kankaat on erilaisia,yhtäläisyyttä tildaan ei tosiaankaan ole. Ikävää että olet tuota mieltä :(

Anonymous said...

Voi kun olen tyhmä! Anteeksi tuo ilkeä viesti, jossa väitän sinun varastaneen kaavat! Taisi olla tosi huono päivä ja ilkeä käytökseni alkoi harmittaa, vihdoin löysin blogisi! Pyydän siis anteeksi! Ei ole ollut tarkoitus pilata kenenkään mieltä.

Susanna said...

anonyymi, :) kiva että palasit kuitenkin sivuilleni. Nämä tekijänoikeusasiat on hämmentäviä ja hankalia, ja on käytännössä mahdotonta keksiä ja kehitellä jotain mitä KUKAAN muu ei ole tehnyt, etenkin kun netistä löytyy maailmanlaajuisesti tuotteita. Pyrin kuitenkin ihan tarkoituksellisesti tekemään mahd erilaisia tuotteita kun muut tekee, ja ehdottomasti teen kaiken työn itse. Esim en olisi tehnyt tuota päärynää ollenkaan, kun niin monet niitä tekee, mutta sitä pyydettiin minulta niin monesta suunnasta, että taivuin sitten ja tein oman kaavan.

Saat siis anteeksi :D

Anonymous said...

Hyvä, että anteeksipyyntöni on otettu vastaan! Hyvää kesän odottelua sinulle!