Wednesday, January 07, 2009

Lämmintä ylle

Kyllä on kylmä! Melinda tarvitsi pikaisesti uutta lämmintä tarhaan mukaan, joten eilen ompelin pikaiset fleecehousut ja parit kypärämyssytkin.
Kangas on microfleeceä ja kaava jostakin Ottobresta.

Kukka käsin kirjottu, mallia otettu jostain muinoin piirretystä kukasta (Ottobrea myös). Lehdet on huopakangasta, pesussa ne kaiketi huopuu kivoiksi lehdenkurttanoiksi, sehän sopii talveen :D.


Hirveesti ei ole muuta tehty ku luisteltu. Ihanaa. Toivottavasti jää pysyy ja pitkään!!Jää on siis meidän takapihalla, parhautta!
Nyt yritän kovasti olla koulussa ja unohtaa miten paljon ahdistaa.... Kyllä tämä tästä.
Onnea uuteen vuoteen itse kullekin.

5 comments:

Tupuna said...

Kauniit housut. :)

Hyvää päivän jatkoa sinulle:)

kaisa said...

Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti koulussa alkaa sujua, ajattele hyviä hetkiä...

joska said...

Kivat housut sait tehtyä. Mun kaavanpiirtoprojekti on hetken jäissä, hieman jo kerkesin kyläpaikassa aloitella peruskaavan piirtämistä.

-maria- said...

Kaunis kirjailu!

Mun konetilanteeni on ennallaan, eli en ole vielä sitä peitetikkikonetta tilannut. Ihan hilkulla on kyllä ollut. Voisin kyllä nyt hyödyntää sitä halpaa puntaa. En mäkään ole rikastumaan päässyt, mutta toisaalta, tuohon olisi nyt rahat säästössä enkä mä tästä ihan heti äitiys- tai hoitovapaalla rikastukaan. Eli vois antaa palaa nyt. Laitatko mulle vaikka sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin? Osoite on lankatarinoita@gmail.com

Saima said...

Susanna, piti tulla ihan tuolta Ipin blogista tänne kommentoimaan sun kommenttiasi. Että oot saanut todella töykeää kohtelua neuvolassa, ei juuri tökerömmin voisi sanoa tukea kaipaavalle äidille. Itse olen saanut joskus soskussa saman kommentin kun yritin saada takaisin otteen elämääni avioeron jälkeen. Vieläkin nuo sanat kirveltävät.