Monday, May 11, 2009

Äitienpäivälahjus

En meinannut millään keksiä mitään hauskaakivaahyödyllistä äitille ja mummille. Kunnes sitten jostain osui silmiin silmäsuoja, ja päätin tehdä sitten sellaisia, mukaillen omaa bodyshopin mallia. Täytteenä on levyvanua ja kirjailut on tehty vain päälliseen muliinilangalla.

Ja tietysti unohdin kameran kotiin ja unohdin täysin ottaa kuvat maskeista. Joten joudumme tyytymään mummin kuvaamaan humoristiseen otokseen.
Silmäkirjailut ei ole ihan oma idea, vaan jostain matkan varrelta tarttunut. Hämärä muistikuva, että olisiko ollut Tiia Vanhatapiolla tällaiset mallistossaan joskus? Eniveis, lopputulos on kivahauskahyödyllinen.

***
Mulla meni taas pipariksi aikataulut, kiireinen päivä olisi ollut edessä, mutta kas, Melinda sairastui yöllä... Ja tietysti se on suorastaan raivostuttavan hyvinvoiva nyt päivällä, ei nyt kuitenkaan tarhakunnossa, mutta luoja miten paljon seuraa hän vaatii!! <3

5 comments:

Tuazophia said...

Hauska idea! Meillä äiti käyttää "silmärättiä" (lasten nimitys) varsinkin näin kesäaikaan ja itsekin olen joskus miettinyt, olisiko siitä apua syvemmän unen saamisessa. Mutta toisaalta, ehkä sellaiset voisi hankkia lapsille, jotka heräävät liian aikaisin...?

marja said...

mulla on ollut suunnitelmissa tehdä noita ihan useamman kuukauden (vuoden), mutta milloinka saan aikaiseksi ..

Jossain näin virkatun version pöllönsilmillä .

Mervi said...

jaahas, nyt on paras ettei pappa pääse näkemään tuota kuvaa :)

Anonymous said...

Tiia Vanhatapiolla on tosiaankin samanlainen unimaski klassikkomallistossaan, nimellä Darknezzz Sleeping Mask:

http://www.vanhatapiowardrobe.com/epages/Kaupat.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/Vanhatap/Products/55001

Mervi said...

Tuli muuten mieleen että se kuminauha voisi olla solmittava kangasnauha, niin voisi säätää omalle päälle sopivaksi. Jos se on ohutta niin ei tule isoa solmua takaraivolle, tai sitten solmun voisi tehdä sivuun tai jotain....