Wednesday, August 19, 2009

Schools in!

Jocsun repussa ei ollut mitään kohtaa mihin saisi nimen kirjoitettua, joten tein nimitagin, ja ajattelin että samalla poika erottaa helposti reppunsa jos jollain on samanlainen. Toisella puolella aplikoitu merihevonen ja toisella puolella jemmassa nimi. Toinen puoli on turkoosi ja keskellä aplikoitu oranssi nimilappu. Cool! Poika oli erittäin tyytyväinen tähän.
Joachims schoolbag didn´t have any space where to write his name, so I made this nametag. It´s also handy for him to regognize his bag if someone has similar bag. He liked, i´m happy!
Sinne se meni, jo toista kertaa tänään. Vein kyllä ihan perille asti vastusteluista huolimatta :D. Oon niin ylpeä pienestä pojastani. Rohkea, reipas ja rehellinen, eikä kuitenkaan ole menettänyt omaa suloista itseään, pikkuisen ujoa ja varovaista. On hyvä yhdistelmä olla railakas riehuja joka kuitenkin harkitsee tekojaan ja menemisiään aikas tarkkaan, eikä lähde suin päin kaikkiin hommiin.
There he went, already second time today. I did take him to the door though, despite all the arguments :D. I´m soooo proud of him, his grown up to be so lovely, brave and honest little boy.

6 comments:

Carita said...

Meillä on koulua käyty jo viikko ja koululaisen sai saattaa vain ekana päivänä :) Meidän liikunnalliselle pojalle oppitunnit ovat kuulemma liian pitkiä ja välitunnit liian lyhyitä.
Mitenkäs Melinda suhtautui isoveljen koulun alkamiseen? Meillä Meeri haluaisi myös tehdä läksyjä...

Anonymous said...

voi tuota kuvaa... miten iso reppu ja pieni reipas poika!

Anonymous said...

niin toi viesti tuli mummilta :)

Susanna said...

Carita, Jocsu viihtyy oikein hyvin myös tunneilla, välitunteja se on vähän ihmetellyt et kuin ne on niin lyhyitä :D. Melinda on superkateellinen jocsun aapisesta, ja kyselee että koska hän saa oman, ja miksei hän jo voisi olla vaikka edes eskarissa, MIKSIIIII?? Taidoiltaan Melinda on niin edellä ikäänsä, että voisikin ihan hyvin olla jo eskarissa, mutta luulen että se pulpetissa istuminen voisi sitten kuitenkin olla vielä liian vaativaa :D

äiti, niiiinpä! Ultrasöde. Tänään se meni yksin kouluun! toivottavasti on mennyt perille asti :D

Sigrun said...

Nice nametag :-) I love seahorses

Anonymous said...

Hei!
Ihania koruja ja tosi hyvä idea tuo nimilappu!
Kannattaa vähän kuulostella sitä kieltoa tulla kouluun tai tarhaan, en itse ole vielä nähnyt tuollaista ja mietinkin sen perusteita ehkä jopa laillisuutta. Niinkuin sinäkin kirjoitit niin toimenpiteitä on lievennetty. Tosin monestihan sos ja terv alalla vedotaan tilanteisiin sopiviin järkeviin käytäntöihin..

Sirpa