Monday, October 05, 2009

Wow

Syksy toi tullessaan neulomisvimman. Nyrkkeily pitää sen verran hyvää huolta siitä että koko ajan sattuu johonkin joka tapauksessa, niin eipä toi puikkojen heiluttelun aiheuttama kipu missään enää tuntunut :)
Lanka on Floricaa, ja ohje ihan itse keksitty. Tein jopa mallitilkun, kun millään ei tullut mieleen mitään sopivaa silmukkamäärää. Tässä niitä oli 102 tai 112, ei muista.. Kavennukset ei enää tulleet vanhasta muistista ja kaivoin esiin Jatan Mario-myssyn ohjeen ja lunttasin siitä. Hyvä tuli, kai. En ole ihan vakuuttunut sopiiko tällainen valkoinen mulle ollenkaan, mutta ainakin lämmittää iltalenkillä.

Siivosin tänään akvaariota. Kissat ovat vakuuttuneita siitä, että heidän apuaan tarvitaan kaikessa, nukkumisesta vessassa käymiseen, ja tämä touhu ei ollut poikkeus. Vettä oli onneksi enää vain kissantassunmitan verran, kun Hilma tipahti/hyppäsi veteen... Nyt tiedän miten nopeasti liikkuu rasvattu salama. Tyttö ei siitä kyllä lannistunut, uudelleen piti yrittää josko olisi saanut mollia maistaa. Onneksi on umpinainen kansi...

Muodin Huipulle katsaus edelleen tulossa, josko myöhemmin tänään ehtisi naputella :).

1 comment:

Romulus said...

Heh, voi että tommoset nuoret kissaepelit on mainioita! Ihan haikeaa kun ei ole enää kotona semmoista rasavilliä lapsosta.

..tosin, uskon että akvaariohommat saisivat vanhemmankin villahousun puntit tutisemaan innosta ;).