Friday, December 04, 2009

Muodin huipulle osa 9

On ollut vähän alavireinen ja erittäin epäsosiaalinen viikko, eikä mulla ollut kertakaikkiaan mitään sanottavaa viime viikon jaksosta. Koitetaas nyt uudelleen. Saatte nyt ensin tän viime viikon recapin ja sitten päiväunien jälkeen seuraavan.

Kilpailijat kaipailivat kovasti AnttiA:ta, selvästi Antti oli porukan ilopilleri. Jarnoa ei kyllä Antin tippuminen tainnut paljoa häiritä :).

Tehtävä: Suunnittele asu urbaanille cityliikkujalle. Tulee kyllä väkisin mieleen citykanit :)).

Kilpailijat menivät vierailulle Haltille ja saivat sieltä kankaat ja materiaalit. Nyt toista kertaa katsoessa mua vähän häirii se, että vaatteelta odotettiin sellaisia perusurheiluvaatteen ominaisuuksia kuten suojaavuutta ja huppua jne. Silti sanottiin että takki päällä pitäisi voida pistäytyä kahvilassa, kaupassa tai vaikka taidemuseossa Helsingin keskustassa. Kyllä ne lenkillemenovaatteet kuitenkin on erikseen, ja jos sporttisen näköisenä haluaa kaupungilla liikkua, niin ei sen vaatteen tarvitse niin tiukasti olla urheiluvaate. Ja toisaalta miksi kukaan haluaisi mennä lenkkivaatteissa Kiasmaan?

Haasteen voittajalle palkintona oli kutsu Haltille ja mahdollisuus yhteistyöhön. Kilpailijoita ei tämä vaan mitenkään hirveästi tuntunut kiinnostavan....

Jarno sai sekopäisiä kikatuskohtauksia, taitaa olla vähän unenpuutetta kehissä.

Kilpailijoilla alkaa olemaan pinna vähän kireällä ja nyt kilpailu on selvästi alkanut kunnolla. Enää ei auteta toisia eikä olla kauheen ystävällisiäkään. Mert jäi vähän yksinäiseksi kun yritti kovasti pörrätä muiden ympärillä huomiota hakemassa.

Anteeksi maailma, mutta toi Jaakon tekopirteys ja ihmeelliset selitykset (joo ei, kyllä tässä ihan selvä idea näkyy, sulla on tässä nää terenauhat, joo näyttää niinku suunnitellulta jne) TEKEE MUT HULLUKSI.

Jälleen hetki ennen ajan loppua tuli lisätehtäväksi valmistaa vanhoista hupuista pieni pussukka kännykälle ja rahoille. Jotenkin niin raivostuttavaa, antaisivat nyt toisten keskittyä hommiinsa.

Tuomaristossa MinnajAnssi, Karita Tykkä ja Haltin pääsuunnittelija Martti Kellokumpu.

Tykkäsin jotenkin Katrin takista, vaikkakin niitä vetskareita oli melkoisesti..Takin alla ollut mekko oli jotenkii ihana tikkauksia lukuunottamatta. Jarnon takki oli tylsä ja siitä roikkui ihan liikaa nyörejä joka suunnasta. Mirkan verkkovuoritakki vaikutti siltä että on vain sattumanvaraisesti taiteltu kangasta jotenkin päin. Marian turkoosi takki oli kivan simppeli ja nätti. Mertin kääntötakki oli kiva ja melkoisen työn hän on ehtinyt tuossa ajassa tehdä.

Marialla siis oli koskemattomuus. Muilla suunnittelijoilla vähän alahuuli väpätti tuomaroinnin aikana. Loppukaksikkoon jäi Mert ja Jarno, ja Mert voitti haasteen. Yllätys oli suuri kun Jarno ei tippunutkaan vaan hänelle sanottiin että asunsa oli toiseksi paras. Tylsäää...

Extraan ei nyt mennä. Se oli tylsä.

Paussin paikka, jos vaikka töitä tekis :). Sitten jatketaan!

1 comment:

May said...

Haha, hyvä kuvaus tuosta jaksosta! Tylsä. Johan sitä sateenvarjokangastakin tuli käytettyä, musta aika yksitoikkoisia nuo tehtävänannot.

Tylsyyden huipentuma oli kuitenkin tämän viikon jakso, jossa vierailtiin finalistien luona. Hohhhhhoijaa.