Monday, December 07, 2009

Väliaikahöpötys

Ikasyrillä on kilpailu missä voi voittaa salaisen kangaspaketin. Mene ja osallistu :)

***
Mikä loistava tapa saada ilmaista mainostusta ympäri nettiä; linkkaamalla kilpailuun saa ylimääräisen arvan kisaan, no tottakai kaikki sitten linkittivät. Ja kun Ikasyrillä on niiiiiin ihania kankaita niin uusilta asiakkailta ei voi välttyä :).
***
Kävin lievittämässä elämäntuskaa rakkaan ystävän kanssa. Jaettu tuska on pienempi kai, tai ainakin oli kivaa :). Tosin täytyy taas kirjoittaa muistiin, että tässä iässä ei voi enää vetää kaksin käsin aamuun asti ilman mittavia seurauksia. Ainakin jatkot olisi voineet jäädä väliin... Nyt edessä karu paluu arkeen ja kovasti töitä :). Mukavaa viikkoa kaikille!

3 comments:

Nina said...

Toivottavasti on ainakin vähän parempi olo. <3 Pitäiskö munkin kirjoittaa muistiin että tässä iässä kannattaa kotiutua baarista ennen aamuviittä? No, tosin, seuraavaan baarireissuun on sitten taas varmaan kymmenen vuotta, joten kaipa sitten taas voi huoletta viipyä niin kauan kuin huvittaa. :)

Nimim. Pikkujoulut vähän venähti :)

May said...

Hei, enää vajaa kaksi viikkoa jouluun! Sitten pääsee rauhoittumaan.

Koskahan uusi Muodin huipulle alkaa...? Kysyy hän, jota ei enää oikein jaksakaan kiinnostaa, kuka tuon mittelön sitten lopuksi voittaa.

May said...

Ps. Mun ei edes tarvi kun käydä kavereiden kanssa syömässä illalla töiden jälkeen, niin seuraava aamu on yhtä tuskaa. Se ikä...