Tuesday, January 05, 2010

Uni

Viime yönä näin unta. Ovikello soi, olin yövaatteissa, menin avaamaan ja siellä oli Verano.

V: Onko sulla sitä sinistä Marie Clairea vielä? Mä tarttisin kerän. (heiluttelee vaaleansinistä hapsulankakerää)
S: tota...ei, mulla ei ole oikeastaan mitään lankoja. En mä oikeastaan myy lankoja, ja siis ainakaan mitään hapsulankoja.
V: äläs nyt, kai sulla nyt yks kerä, eikä mua haittaa jos et oo siivonnu työhuonetta, tässä itsekin oon just lenkiltä tulossa. (kävelee rappusiin ja selvästi tietää missä mun työhuone on)
S: niin mutta kun ihan oikeasti mulla ei ole MITÄÄN lankoja!!!!

Verano tulee työhuoneesta, heiluttelee sitä omaa lankakeräänsä ja on vähän pöyristynyt.
V: siis sulla todellakaan ei ole enää ollenkaan lankoja, löysin vaan neljä kerää jotain ihmeellistä!
S: niinhän mä tässä yritin sanoa....
V: ihan oikeasti eihän noista sun bisneksistä ikinä tule mitään jos et pidä myynnissä sitä mitä ihmiset haluaa! Hanki nyt jostain mulle sitä!

Soitan Tilkkupuotiin, siellä on joku sijainen, joka ei ole koskaan kuullutkaan mistään Marie Claire -langasta. Tähän loppui unen "järkevä" osuus, seuraavassa hetkessä oltiinkin jo grillaamassa takapihalla, en tiedä jäikö Verano syömään :DDD.

Koko päivän tämä uni pyöri mielessä. Hassua. Jarin mielestä mun unet on vertaansa vailla. Niinkuin kerran hän heräsi yöllä ja mä hengitin ensin tosi syvään ja sitten pidätin hengitystä toooosi pitkään. Lopulta heräsin vähän paniikissa. Olin nähnyt unta missä piti sukeltaa jäänmurtajan tms ison laivan alitse, enkä millään saanut riittävästi vedettyä happea että olisin päässyt ali. Harva on hyperventiloinut unissaan :)).

***
Uusi vuosi uudet kujeet. Mulla onkin niitä kujeita takataskussa vaikka kuin, mutta voimat on rajalliset niin otetaan asia kerrallaan, ehkä ensi viikolla jo näkyvissä jotain uutta. Ensin pitää hieman vanhentua, huomenna olis 32 lasissa. Leivoin ihanaa jauhotonta suklaakakkua ja terveellistä juustokakkua :). Nams!

17 comments:

Nina said...

Hassu uni. :)

Hyvää huomista synttäriä! Ja hyvää alkanutta vuotta!

Prefecta said...

Mainiota synttäriä!

toivoopi Prefecta

http://anotherfabday.blogspot.com

joska said...

Mukavaa synttäriä! Perässä tullaan, mulla on ongelmia muistaa oma ikäni. Oon jääny jumiin siihen kolmeenkymmeneen, sama taisi olla kaksivitosen kanssa. Näppärää, ei tartte kuin viiden vuoden välein muistaa vanhenneensa.

Päivi, Lankakomero said...

Synttärionnittelut! Tosi omituisia unia kyllä välillä tulee katseltua.

ullapulla said...

mä näin aikoinaan esikoista odottaessani paljon omituisia unia, mutta parhaiten jäi mieleeni se uni, jossa olin neuvolassa(oli yhdistetty ultra+tavan neuvolakäynti), ja se terveydenhoitaja sano et mun raskaus pitää keskeyttää kun odotin koiranpentua.... sillä oli "kuva" (semmonen röntgenkuva) jossa oli koiranpennun profiili, ja minä olin ihan äimänä ettei tämä nyt mitenkään voi olla mahdollista kun en ole sekaantunut koiriin, ja avokinkin luulisi olevan iham ihmismies.... ;)

Avokille kerroin aina mitä unia olin nähny, oli jossain vaiheessa viemässä lataamoon kun luuli et mulla hitsaa lanttu kiinni... XD

Anu said...

Onnea synttärisankarille! Ja paljon herkkuja:)

Sinikka said...

Olipa hassu uni:)
Paljon onnea huomisen syntymäpäivän johdosta:)

Merja K said...

Onpas sinulla hauskoja unia :) Ja hyvin vielä muistatkin ne. Itse yleensä unohdat unet samantien herättyäni, mutta omani eivät ehkä olekaan noin hauskoja ;)

Iloista syntymäpäivää, vielä ehtii toivottaa!

tuike said...

Minä en koskaan muista, mitä olen yöllä nähnyt.. Harmi!

Hyvää viikonloppua!

st said...

Myöhästyneet synttärionnittelut!

Tuazophia said...

Osaisitko, Susanna, tai osaisiko joku kanssalukija kertoa, minkä mittainen kuuluu olla miehen päällystakin hiha, kun käsi roikkuu alaspäin? Siis aivan tavallisen, suoran hihan, jos ymmärrätte mitä tarkoitan... :o

Susanna said...

Tanja, sanoisin että noin 70 senttiä!

verano said...

Haha :D

Mitenköhän mä oikein olen sun uniisi päätynyt.. Eihän me kai olla naamatusten edes koskaan tavattu. Vai ollaanko muka? :D

Ja hapsulankaa, en mä sellaista haluaisi. Sinistä kyllä, muttei hapsuja mulle :)

Susanna said...

Verano, en mä tiedä, en usko että ollaan nähty, silti olin aivan vakuuttunut että se olit sinä. Mä kutsuinki sua Veranoksi siinä unessa :)) hassuuu

Anonymous said...

Myöhästyneet synttärionnittelut!

Minulla olisi yksi ihan aiheeseen liittymätön kysymys, mutta ajattelin, että saattaisit tietää. Onko pääkaupunkiseudulla jotain paikkaa, jossa voisi käydä ompelemassa saumurilla? Pientä maksua vastaan tai ilmaiseksi? Enviitsisi mokomaa rohjaketta kotiin hankkia täysin satunnaisen käytön takia.

Susanna said...

Kamicha laitoin sulle @

Tuazophia said...

Joskos nyt jo toimisi kommentointi. Bloggeri on viime aikoina ollut vähän oikukas... Kiitos siis piti sanomani!