Monday, February 22, 2010

Taas maanantai

Aloitin aamun ihanasti aamukahvilla Sometu-miitin suunnittelupalaverissa. Kivaa vaihtelua :). Nyt pitäisi saada taas työvaihde päälle, se on hankalaa kun lapset on hiihtolomalla..
Kuvassa leikkelyvaiheessa oleva vyötärökorsetti, kohta se on jo valmis!
Kampaamotuotteiden suhteen mulla on hyvin pullat uunissa. Sain pussillisen KC:n hiustuotteita, eikös ole herkkuja! Jokaisessa purkissa on eri tekstit, kaikki laulunsanoja ja sanontoja muokattuna, kuten: Hairway to heaven, spice up your hair, hair we go again! dirty mind but clean hair, sweet dreams are made of hair jne.Hiusten pesu ei ole koskaan ollut näin kivaa! Ja tämä ei ollut maksettu mainos, en ole vielä kokeillut, ei aavistustakaan tuotteiden toimivuudesta :). Mutta purkit on ihkut ja sehän on jo puolet voitosta! Ainakin KC:n color mask -tuotteet on ihania ja tuoksuu niiiiin hyvälle. Vain hyvinvarustetuista kampaamoista.

Pohjaton ilon aihe on uusi keittiönpöytä!!! Kamalan kätevää kun mahtuu syömään vaikka olisikin työt vähän levällään :).

Eilen valmistui ihan puolihuomaamattomasti tyttärelle kesämekko siinä samalla kun lyhensin uudet verhot. Siitä lisää myöhemmin. Nyt duuniin. Pus.

1 comment:

Nina said...

Oih, noi hiustuotteet näyttää syötävän hyviltä, mä haluun kans! Ja toi keittiön pöytä on muuten upea, olis just sopiva meillekin..