Thursday, January 06, 2005

VALMIS!!!

Hyvää kannattaa odottaa :) Mitäs siinä menikään, öh puoli vuotta? :/ Koko puserohan oli jäähylläkin ties kuin kauan. Ja kauluksen muutaman sentin tekoon, tai niiden aloittamiseen, meni varmaan kuukaus. Tänään kun mummi tuli, esittelin semikasattua paitaa, ja sanoin että kun mä en vaan saa sitä tehtyä, että joku siinä paidassa vaan ärsyttää mua. No mummi sitten ystävällisesti ompeli toisen hiha- ja sivusauman ;) Vetoketjusta olen erittäin ylpeä, se on käsin kiinnitetty, ja lopputulos on todella hyvä. Paidassa on kyllä muutamia virheitä, kuten se että olkasauman kohdalla ribbineulos ei mene kohdakkain (sovelsin ohjetta vähän turhan railakkaasti). Mutta ei se mitään. Tämä on mun ensimmäinen aikuisen ihmisen neulepaita, ainoa näin suuri työ mitä olen koskaan tehnyt. Seuraavalla kerralla olen jo paljon viisaampi :)

FINISHED!!!!

Worth to wait, I suppose :) . Took what, half a year? :/ I just started to kinda dislike the sweater or somethin. Took about a month to start making the collar... I had couple seams still undone when my grandmother arrived today. I complained how difficult it was for me to get the sweater finished, so eventually she kindly sew the seams together ;) I´m very proud of the zipper, I sew it on by hand, and the result is very good. There are some mistakes, but I don´t mind. This was my first adult sized sweater, and the largest job I´ve done so far. Next time I know better to avoid the mistakes I made now.

6 comments:

Ninni said...

Bravo! Upea paita!

Ziina said...

Puoli vuotta on lyhyt aika miehen villapuserolle, tein yhtä puseroa ainakin kaksi vuotta, välillä harmitti koko neule niin paljon että pakkasin sen yläkomeroon miettimään pahoja tekojaan

Niina said...

Onnea uudelle paidalle :-)

Kati E said...

Hieno paita! Wau!

Susanna said...

Kiitos kiitos kaikille :)

Jenni said...

Hieno paita! Mä olen puolessa vuodessa saanut miehen paidanhelmaa neulottua parikymmentä senttiä. Että ihan reipasta vauhtia olet neuvonut!
* Jenni