Wednesday, October 26, 2005

Lämmittäkää glögiä ja tuokaa hahtuvaa!

O-ou, kylmä, loska, ynnä muu höttövöttö on saapunut kaupunkiin. En mä ole vielä valmis tähän! Mä olen vasta päässyt nauttimaan mun kynsikkäistä, ja nyt palelee kädet niin vietävästi! Lapsilla ei ole tarpeeksi talvitamineita, ikkunoita ei ole pesty saati tiivistetty, täällä on KYLMÄ! Täytyy unohtaa derivaatta, ja neuloa niin kauan kun puikot pysyy käsissä.

Usein kuulee sanottavan, että neulotaan sukka/ilta. Mä oon aina sille vähän naureskellut, en mä koskaan ole yhdessä illassa mitään sukkaa tehnyt. Mutta ehkä mä vaihdan työtä liian usein? Eilen meinaan ihan vahingossa valmistui punaiselle sukalle pari, siinä päivän muiden töiden lomassa. Ja tein myös muutaman kerroksen Herttaa (joka on kohta valmis), ja paria joulujuttua. Tästä innostuneena meinaan tänään saada lapsilleni hahtuvatumput tehtyä, ja Jocsulle pitäisi tehdä kotisukat, mutta eipäs ahnehdita.

Ikeaan pitäisi päästä, ennen kuin joulusälä taas loppuu. Viime vuonna mentiin 2vko joulukuvaston ilmestymisen jälkeen, ja oli vaan jämät jäljellä :/ En tajua, nyt on kuitenkin vielä lokakuu, hädin tuskin ollaan toivuttu koulujen alkamismainostuksesta...

Taas kuvaton postaus. Mikä tylsä blogi tästä onkaan tullut! Mun sivupalkkikin vaatisi rukkaamista, Carrie esimerkiksi on muuttanut sivunsa uudelle palvelimelle aikaa sitten, mutta mä en ole vaihtanut osoitetta. Ja Georgian blogi ei oikein voi olla otsikon "my daily reads" alla, kun sitä päivitetään niin harvoin. Tosin nyt on vissiin tahti vähän muuttunut, ja siellä on kyllä aina niin kivoja juttuja että... Mä olin varmaan yksi ensimmäisistä suomalaisista bloggaajista jotka alkoi käyttää noita blog-buttoneita ja ylipäätään keksi miten niihin laitetaan linkki, mutta nyt mun oma blog-button lista vaatisi kyllä päivitystä. Voi milloin ehtisi....

No, first things first, nyt kahvia, puuroa ja puikot heilumaan. Olen muuten laihtunut, 2 kiloa! Sitä se stressi teettää. Eipäs, jos tämä olisi stressin aikaansaannos mä olisin jo tikku... no kuitenkin. Työniloa!

6 comments:

kannibaalipupu said...

Kiva oli kävellä töihin, kun maassa oli ainakin 5cm lunta.. ja lisää tuli. Onneksi ostin maanantaina uudet talvikengät, vaikka niissäkin on korkoa vaikka muille jakaa. Täytyy ne "oikeat" talvikengät varmaan vielä tänään kaivaa varastosta.

Kati E said...

Meillä on vielä kesärenkaat autossa, mutta se ei mee mun piikkiin. *irwistys*

Muuten Suski nakkase mulle meili, mulla olis asiaa.

derea said...

Ihhihii! Vantaallekin tuli tänään lunta! (loskaa) Aamulla menin katsomaan lämpötilaa ja huomasin, että sato lunta niin aloin huutamaan ja äiti tuli paniikissa katsomaan onko jotain tapahtunut :D

nanna said...

Mullapa onkin jo golffinruttelolla talvitassut, mutta kostoksi se pirulainen oli jo ottanut ja jäätynyt aamulla umpeen. Itse liukastelin kumisaappaissa. Enemmän se oli veden kuin lumentapaista.

Muuten, tyhmänä tunnustan, että en a) osaa tehdä tuollaista buttonia enkä b) osaa linkittää/liittää niitä minnekään. Blondi mikä Blondi.

Katja said...

Viime vuonna säntäsin Ikeaan heti joulukuvaston jakoa seuranneena lauantaina, ja kassajonot ulottuivat valehtelematta miltei viherosastolle asti. Suosittelen siis hakemaan jouluhärpättimet arkipäivänä!

Susanna said...

Kvilla, mä ajattelinkin hyökätä sinne huomenaamulla :D jotain hyötyä kun asuu tässä lähellä. ainoo vaan että tällä loskakelillä sinne on ärsyttävää mennä kun autot menee vieressä loiskutellen :/