Thursday, October 27, 2005

Päiväkahvipäivitys


Vähän tällainen olo mulla on :D


Valmiit raitasukat. Sukat näyttää aina niin tyhmiltä kun ne ei ole jalassa, mutta näitä on vaikea kuvata jalassa kun ne on mulle liian pienet. Siis ihan tarkoituksella ;) Ensimmäinen oikeasti valmis joululahja. vain paketti puuttuu.


Jenni ei tykkää askartelusta. En minäkään. Tai tykkään, mutten koskaan keksi mitään. No eilen oli tylsää pojalla, ja sitten keksin että tehdäänpä leimasin perunasta. En ollut koskaan ennen itse tehnyt sellaista. Helppoahan se olikin! Mutta ei me mitään järjellistä aikaan saatu, yksi suuri pahvi tuhottiin harjoittelemalla ja sitten tehtiin pari tällaista korttia, kai niitä johonkin voi käyttää... Mä luulin että sitä perunaa voisi käyttää vielä, mutta yön aikana se oli ihan vettynyt ja homehtunut :/

Meillä on täällä huutokonsertti. Ei voida mennä ulos, koska Jocsulla ei edelleenkään ole kenkiä. Eikä kyllä huvitakaan. Tekis mieli mennä peiton alle piiloon, tai ruveta kirkumaan lasten seuraks. Yksinäistä on joo.

7 comments:

Graham Jones said...

That brings back memories.

AnneM said...

joo mikään ei huvita...mä en ole saanut edes neulottua kunnolla viime päivinä, kun ei jaksa/kiinnosta. Ruoanlaittokin on nykyään pakkopullaa :( mälsäää.......

Kati E said...

Veeti on kipeä. :S Ja me hengataan täällä kahdestaan.

Veeti tykkäs sun mukista. :D Ja sukat näyttää kivoilta.

Jenni said...

Nikokin on kipeä (samoin minä), joten täällä sitä kotona kökitään :/ Hmph. Jaksamista!

Jenni said...

Ai joo, ja piti kehaista noita sukkia! Onko tossa päällä tavallista 1o1n-joustinta?

derea said...

noi sukat on tosi kivat! mitä joustinta siinä varressa on?

Susanna said...

no kylläpäs kaikki lapset nyt niin sairastaa! Toivottavasti kaikki paranee ja äidit jaksaa!

Sukassa on ensin 5krs palmikonkiertoja (joka kerroksella kierto) ja sitten 1o1n joustinta, pohja on sileää. 44s ja 24krs kantatilkku.