Thursday, October 27, 2005

Sainpas tehtyä!


Miten näin isosta otetaan kuva?
Lacy Kerchief scarf
ohje: Interweave knits spring (?)2005
lanka: Schoeller und Stahl Portofino (jotakuinkin 50 puuvillaa ja loput jotain muuta)
puikot: neloset kai
ihq?: ihqTodella kylmänä päivänä tätä voi pitää näin. Pitäsköhän mun laittaa tämä kuva Ullan ja LG:n avustajaprofiileihin? Huivi on kyllä puuvillaa, että sinällään ei ehkä paukkupakkasiin sopiva, mutta toisaalta sitä on niin paljon, että tuntuu ainakin näin sisällä ihanan lämpimältä.


Huono pintakuva. Ohje oli ihana, vaikkakin aivan liian tarkka. Sentin välein kerrattiin että montas silmukkaa nyt on puikoilla ja montakos kerrosta kasassa. Ei kai oikeesti kukaan laske kerroksia, jos niitä on yli400??? Varsinkin kun kuvio erottuu kuitenkin hyvin, ja siitähän sen voi laskea... En tehnyt huiviin niin paljon mellikertoja enkä levennyksiä, koska tämä lanka on vissiin huomattavasti paksumpaa kuin ohjeen tiheys. Ja toisessa päässä on kaksi sydäntä vähemmän kuin toisessa, koska pelkäsin että lanka loppuu kesken. Ei sitä kukaan huomaa, eihän? Ja eihän se lankakaan tietenkään sitten loppunut -eihän se koskaan lopu jos siihen varautuu- vaan pikku nyssäkkä jäi.

Eilisessä postauksessa haaveksin tekeväni lapsille hahtuvatumput, no, eilen tein Jocsulle, peukut vaan puuttuu, ja tänään Melindalle, mutta ne on vielä vaiheessa. Jospa huomenna pääsis huovuttamaan!

4 comments:

TiinaV said...

Ihana huivi! Älä kuitenkaan asioi pankissa huivi pään ympäri kieputettuna... ;D

nanna said...

Ihana huivi! Kyllä sinä sitten ehdit... Ei tuon kanssa kannata välttämättä kyllä kauppaankaan mennä, jos se on tuolla tavalla kietaistuna;)

AnneM said...

heips, olit kyselly missä ohje... lukee kyllä siellä haalarin allakin, mutta siis novitan extra numero vauva ja juniorineule vuodelta -96 ;) Koiran kuva on sieltä, tein joskus lehden ilmestymisen aikaan isommille juuri paidat tuolla kuvalla, tuli tosi kivat.

Terhi said...

Onpa aivan ihana! Tuo huivi on ollut minunkin suosikkilistallani jo pitkään, missähän välissä sen ennättäisi tehdä?