Monday, November 14, 2005

Kamera, kamera, missä on se kamera...

Mä oon jotenkin onnistunut hävittämään meidän kameran. Yleensä laitan sen liinavaatekaapin ylähyllylle, kun se on tuossa kätevästi vieressä. Mutta nyt se ei ole siellä. Hmm. Kun se on siis aina pakko piilottaa jonnekin, muuten Joachim kuvailee omiaan :D

Viikonloppuna tein Aibhlinnia silmät ristissä niin kauan että lanka loppui. Vielä puuttuu noin 3 inchiä. Mittailin ja sovitin sitä, ja totesin että ne on aika tärkeät 3 inchiä, jos sitä haluaa pitää huppuna. Onneksi Kati tuli hätiin ja saan häneltä merinowoolia! Joten se työ on siis jäähyllä hetken aikaa. Aloitin hahtuvasta tossuja, toinen on nyt kantapäävaiheessa. Ja sitten aloitin illalla laukkua Jarin siskontytölle, teen sitä vaaleanpunaisesta Samos lollipopista, saas nähdä millainen tulee. Piti tehdä joku Hello Kitty -hässäkkä, mutta lauantaiaamun tappelin kaavioiden kanssa ja heitin ne sitten roskiin. Kun ei tule mieleinen niin ei tule.

Ulkona on kökkö ilma, sataa ja tuulee ja yöks. Oltiin ulkona noin puoli tuntia kunnes poika alkoi roikkua vaunun reunassa, että tahtoo kyytiin. Sanoin sitten siihen että jos ei huvita kävellä niin sitten mennään sisälle, ei täällä olla äitiä ulkoiluttamassa vaan sua :D Ja sisälle tultiin.

Tämä viikko on ihan kamala. Joka päivälle jotain menoa, joka illalle jotain menoa. Ens viikolla kaksi matikan ja yksi psykologian koe. Tosi kiva. Ja mulla on sellainen Karvinen -olo, voisin vaan syödä ja nukkua :D Nyt taidan mennä kahvinkeittoon, tunnin päästä pitäs olla pihalla ja vielä pitäs käydä suihkussakin. Voi miksen mä koskaan ajattele mihin ryhdyn? Muistan että ajattelin samaa viime syksynä, kun piti herätä viideltä aamulla ja lastenhoitaja tuli kuudelta, jotta mä ehdin ylppäreihin. Maitoa suihkus tisseistä, hädin tuskin pysty istumaan, ja oli hirveä huoli miten vauva pärjää. Ei sitä aina ole kyllä ihan fiksu. Siis mitä sillä lakilla edes tekee??? :D

4 comments:

Niina said...

Pitää päässä Wappuna että voi örveltää Mantalla? Niinhän ne muutkin näyttää tekevän ;-)

T: nimim. teekkarilakki on erilakki

laurakoo said...

1) Mä olen joskus kadottanut kameran (ja kännykän ja kukkaron) autoon pimeässä. Tuskaista etsittävää, varsinkin kun on pelko pepussa, et jos oonkin hukannut sen oikeasti.
2) Vaaleanpunaista Lollipoppia ja kassi - kuulostaa ihqulle :)
3) Luin joskus horoskoopistani, että kauriilla on taipumus säännöllisin väliajoin vaikeuttaa elämäänsä tietoisilla tai tiedostamattomilla valinnoilla. Etkös säkin oo kauris?

Susanna said...

Laura, niinhän se olikin. Horoskooppia pitää alkaa siis syyttämään aina kun tuntuu ylibuukatulta :D Ja juu-uh, kaurishan minä. Ja lollipoppilaukusta tulee ihq.

Kati E said...

No sitä lakkia voi hyvin säilyttää alakerran varastossa. *tietää*

Mutta mutta, toi mitä puhutte kauriista sopii kyllä muhunkin joskus. Ehkä se on naisten ominaisuus?